Ergonomske računalniške miške

Prikaz vseh 14 rezultatov

Nastavljiva vertikalna ergonomska miška Contour Unimouse

99,00 

Ergonomska računalniška miška Unimouse Contour je revolucionaren del pisarniške opreme, s katerim preprečite ali ublažite bolečine v zapestju – sindrom karpalnega kanala. Zmanjšuje napetosti in krčenje mišic.

Premišljena oblika ne zagotavlja le izjemnega udobja za vaše zapestje med dolgotrajno uporabo v pisarni ali za delo od doma. Njeno zmogljivost zagotavlja najsodobnejši optični senzor. Spremenljive hitrosti kazalca omogočajo natančnost, ki ustreza hitrosti vašega dela. Nastavljivi kot računalniške miške pa omogoča računalniško miško po meri. 

Brezžična ali žična povezava, na voljo tudi miška za levičarje.

Vertikalna ergonomska miška Logitech MX Vertical

119,00 

Brezžična ergonomska miška MX Vertical se ponaša z izjemno napredno ergonomsko zasnovo, ki tudi med dolgotrajno uporabo zagotavlja pravilen naraven položaj zapestja, kar zmanjšuje krčenje mišic in možnosti poškodbe zapestja. Omogoča brezžično povezovanje preko tehnologije Bluetooth, preko Unifying USB vmesnika ali žično preko USB-C vmesnika. Odlična nadgradnja ergonomije v pisarni ali za delo od doma. 

Vertikalna miška Evoluent VerticalMouse D

139,00 

Vertikalna miška Evoluent D je novost ustvarjalca originalne vertikalne miške. Razvijalci so Evoluent D dodali nekaj dodatnih ergonomskih oblik s katerimi je roka bolj podprta in v bolj udobnem položaju kot prej – brez bolečin v zapestju. Veliko število funkcionalnih gumbov in ergonomska oblikovanost za boljši oprijem. Višja produktivnost dela z miško. Na voljo tudi brezžična. 

Ergonomska miška Logitech MX Master 3

129,00 

Miška MX Master 3 je oblikovana brezhibno produktivnost. Omogoča ergonomsko uporabo, hkrati pa prinaša izjemno natančnost in številne napredne možnosti kot so prilagodljivi gumbi, jeklen kolešček MagSpeed Electromagnetic in tehnologija Logitech Flow za premikanje med različnimi računalniki.

Ergonomska miška Logitech MX Master 2S

109,00 

Ergonomska miška Logitech MX Master 2S je brezžična in z izjemno natančnim laserskim senzorjem do kar 4000 dpi! Dovršena oblika nudi ergonomski oprijem roke in zapestja – za udoben položaj. Z premišljeno postavljenimi gumbi, koleščki ter precizno lasersko tehnologijo pa omogoča natančen nadzor in nemoteno uporabniško izkušnjo. Izjemno dolgo vzdržjiva polnilna baterija. Garancija 2 leti.

AKCIJA

Ergonomska miška Logitech MX Master for Business

89,00  83,00 

Ergonomska miška Logitech MX Master for Business je brezžična laserska miška. Futuristična oblika strukture računalniške miške podpira roko in zapestje v udobnem naravnem položaju. Z premišljeno postavljenimi gumbi in koleščki omogoča natančen nadzor in nemoteno uporabniško izkušnjo v pisarni ali za delo od doma. Garancija 2 leti.

Ergonomska miška HandShoe Mouse

139,00 

Miška HandShoe Mouse je zasnovana tako, da ustreza roki kot rokavica. Uporaba ne potrebuje klasičnega prijema, zaradi česar je odlična rešitev za vse, ki želijo miško, s katero si lahko odpočijejo dlan. Uporaba računalniške miške je neboleča in bolj udobna. Ima edinstven patentiran dizajn, ki je oblikovan tako, da se udobno prilega vaši roki.

Na voljo različne velikosti in stran uporabe.

Ergonomska miška Contour Mouse

79,00 

Klasike nikoli ne gredo iz stila

Naša prva ergonomska miška, Contour Mouse, je od začetka leta 1996 v veliki meri ostala nespremenjena. V skladu s svojo patentirano obliko in različnimi velikostmi smo posodobili strojno opremo in njene funkcije, da se bo ta klasika spet počutila kot novo.

AKCIJA

Ergonomska miška Contour RollerMouse Pro3

285,00  279,00 

Naša linija izdelkov RollerMouse ima eno preprosto poslanstvo: izboljšati svoje početje. RollerMouse je zasnovan tako, da ga namestite pred vašo tipkovnico in za nadzor kazalca uporabljate naš patentirani roler. RollerMouse je mogoče uporabljati dvoročno in spodbuja uporabo prstov in palcev za bolj zdrave in produktivne delovne izkušnje. Povezava preko USB kabla.

 

Želite brezplačni preizkus?
Pokličite na 051 340 393 ali pišite na info@zdrava-pisarna.si!

Ergonomska miška Contour RollerMouse Pro3 Plus

289,00 

RollerMouse Pro3 Plus je razvit za zahtevne naloge, ki zahtevajo ponavljajoče se gibe in je odlična možnost za profesionalce in vse druge, ki miško uporabljajo dlje časa. Pro3, ki sedi pod tipkovnico, odpravlja potrebo po doseganju miške in zmanjšuje stres od vratu do prstov. Širina tega RollerMouse je še posebej primerna za tipkovnice standardne ali polne velikosti za udobno tipkanje.

 

Želite brezplačni preizkus?
Pokličite na 051 340 393 ali pišite na info@zdrava-pisarna.si!

Ergonomska miška Contour RollerMouse Red

339,00 

Izboljšajte svoje zmogljivosti z RollerMouse Red

RollerMouse Red je serija ergonomskih mišk z večkrat nagrajenim dizajnom, ki vam zagotavlja variacijo in nadzor, ko preživite več ur dela pred računalnikom. Gumbi RollerMouse Red in odprta valjčna vrstica vam omogočajo izmenično med desno in levo roko. Zmanjšuje ponavljajoče se poškodbe, povezane z enostransko uporabo mišic in kite, ter zagotavlja večje zmogljivosti po dolgem dnevu dela z miško.

 

Želite brezplačni preizkus?
Pokličite na 051 340 393!
AKCIJA

Ergonomska miška Contour RollerMouse Red Plus

355,00  349,00 

Z RollerMouse Red Plus imate na voljo vse prednosti RollerMouse Red z dodatkom podaljšane podpore iz usnja. Izkusite neprimerljivo udobje, nadzor in natančnost s pomočjo RollerMouse Red Plus, inovativne, ergonomske miške, ki sedi pred tipkovnico. Uporabnikom omogoča delo v optimalnem delovnem območju s sproščenimi rokami in nevtralno držo zapestja.

 

Želite brezplačni preizkus?
Pokličite na 051 340 393 ali pišite na info@zdrava-pisarna.si!
AKCIJA

Ergonomska miška Contour RollerMouse Free3

370,00  365,00 

Ergonomska in lahka z velikim udobjem

Contour RollerMouse Free3 je s svojo elegantno in nizko zasnovo primeren za tanke in kompaktne tipkovnice. Zaradi majhne teže je RollerMouse Free3 očitna izbira, če pogosto menjate delovno postajo, vendar ne želite ogrožati ergonomije in udobja, ki jih ponuja RollerMouse.