Showing all 11 results

Akcija!

Ergonomska miška Contour RollerMouse Red Plus

355,00  349,00 

Z RollerMouse Red Plus imate na voljo vse prednosti RollerMouse Red z dodatkom podaljšane podpore iz usnjene kože. Izkusite neprimerljivo udobje, nadzor in natančnost s pomočjo RollerMouse Red Plus, inovativne, ergonomske miške, ki sedi pred tipkovnico. Uporabnikom omogoča bivanje v optimalnem delovnem območju s sproščenimi rokami in nevtralno držo zapestja.

Nastavljiva vertikalna ergonomska miška Contour Unimouse

99,00 

Ergonomska računalniška miška Unimouse Contour je revolucionaren del pisarniške opreme, s katerim preprečite ali ublažite bolečine v zapestju – sindrom karpalnega kanala. Zmanjšuje napetosti in krčenje mišic.

Premišljena oblika ne zagotavlja le izjemnega udobja za vaše zapestje med dolgotrajno uporabo, njeno zmogljivost zagotavlja najsodobnejši optični senzor. Spremenljive hitrosti kurzorja omogočajo natančnost, ki ustreza hitrosti vašega dela. Nastavljivi kot računalniške miške pa omogoča računalniško miško po meri.

Brezžična povezava, na voljo tudi miška za levičarje.

Ergonomska miška Contour Mouse

79,00 

Klasike nikoli ne gredo iz stila

Naša prva ergonomska miška, Contour Mouse, je od začetka leta 1996 v veliki meri ostala nespremenjena. V skladu s svojo patentirano obliko in različnimi velikostmi smo posodobili strojno opremo in njene funkcije, da se bo ta klasika spet počutila kot novo.

Akcija!

Ergonomska miška | HandShoe Mouse

150,00  139,00 

Mišica HandShoe je zasnovana tako, da ustreza roki kot rokavicam. Uporaba ne potrebuje prijema, zaradi česar je odlična rešitev za vse, ki želijo miško, v katero lahko samo odpočijejo. Uporaba računalniške miške je neboleča in bolj udobna. Ima edinstven patentiran dizajn, ki je oblikovan tako, da se udobno prilega vaši roki.

Akcija!

Ergonomska miška | Contour RollerMouse Free3

370,00  365,00 

Ergonomska in lahka z velikim udobjem

Contour RollerMouse Free3 je s svojo elegantno in nizko zasnovo primeren za tanke in kompaktne tipkovnice. Zaradi majhne teže je RollerMouse Free3 očitna izbira, če pogosto menjate delovno postajo, vendar ne želite ogrožati ergonomije in udobja, ki jih ponuja RollerMouse.

Ergonomska miška | Contour RollerMouse Red

339,00 

Izboljšajte svoje zmogljivosti z RollerMouse Red

RollerMouse Red je serija ergonomskih mišk z večkrat nagrajenim dizajnom, ki vam zagotavlja variacijo in nadzor, ko preživite več ur dela pred računalnikom. Gumbi RollerMouse Red in odprta valjčna vrstica vam omogočajo izmenično med desno in levo roko. Zmanjšuje ponavljajoče se poškodbe, povezane z enostransko uporabo mišic in kite, ter zagotavlja večje zmogljivosti po dolgem dnevu dela z miško.

Akcija!

Ergonomska miška | Contour RollerMouse Pro3 Plus

305,00  289,00 

RollerMouse Pro3 Plus je razvit za zahtevne naloge, ki zahtevajo ponavljajoče se gibe in je odlična možnost za profesionalce in vse druge, ki miško uporabljajo dlje časa. Pro3, ki sedi pod tipkovnico, odpravlja potrebo po doseganju miške in zmanjšuje stres od vratu do prstov. Širina tega RollerMouse je še posebej primerna za tipkovnice standardne ali polne velikosti za udobno tipkanje.

Akcija!

Ergonomska miška Contour | RollerMouse Pro3

285,00  279,00 

Naša linija izdelkov RollerMouse ima eno preprosto poslanstvo: izboljšati svoje početje. RollerMouse je zasnovan tako, da sedi pred vašo tipkovnico in se za nadzor kazalca zanaša na naš patentirani roler. RollerMouse je mogoče uporabljati dvostransko in spodbuja uporabo prstov in palcev, da se valjate in potisnete do bolj zdravih in produktivnih delovnih izkušenj.

Vertikalna ergonomska miška Logitech MX Vertical

119,00 

Brezžična ergonomska miška MX Vertical se ponaša z izjemno napredno ergonomsko zasnovo, ki tudi med dolgotrajno uporabo zagotavlja pravilen naraven položaj zapestja, kar zmanjšuje krčenje mišic in možnosti poškodbe zapestja. Omogoča brezžično povezovanje preko tehnologije Bluetooth, preko Unifying USB vmesnika ali žično preko USB-C vmesnika.