Ergonomska miška Contour Mouse
Od 59,00 

Ergonomska miška Contour Mouse

Od 59,00 

Contourjeva prva ergonomska miška, Contour Mouse, je od začetka leta 1996 v veliki meri ostala nespremenjena. V skladu s svojo patentirano obliko in različnimi velikostmi so posodobili strojno opremo in njene funkcije, da se bo ta klasika spet počutila kot novo.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,53 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
6 x 10,53 €
Odplačati želim čim prej
3 x 20,84 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 20,84 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznaka:

  Opis

  Oblika

  Contour Mouse ima patentiran 17 ° nagib, ki je vgrajen v vrh, tako da ustreza naravni počitek vaše roke. To omogoča, da je vaša roka ves dan v sproščeni drži, kar zmanjša napetost, povezano z uporabo računalniške miške.

  Velikosti

  Roke so v vseh oblikah in velikostih. Zaradi tega imamo na voljo 3 velikosti konturne miške za desno roko (S-M-L) in 2 velikosti za levo roko (M-L), da zagotovite pravilno prileganje za roko.

  Povzetek izdelka:

  Contour Mouse Wireless je na novo posodobljena različica originalne ergonomske miške, zasnovana za delovne postaje, ki zahtevajo nadpovprečno klik ali premikanje kazalca. Izdelana oblika CMO Wireless je popolnoma primerna, ne glede na velikost vaše roke ali na desni ali levi roki. CMO Wireless omogoča, da vaša roka enostavno nadzoruje osnovne funkcije miške, hkrati pa zmanjša morebitno utrujenost, ki bi sicer nastala zaradi nenehne uporabe enakomerno oblikovane ali dvolične miške. V bistvu naj bi CMO Wireless popolnoma ustrezal vaši roki, ne obratno. Načelo zasnove je ergonomija, ki jo lahko učinkovito uporabimo.

  Poudarki vključujejo:

  • Več velikosti za uporabnike z levo in desno roko (za prikaz grafikona velikosti rok kliknite tukaj.)
  • Izdelani, dvignjeni gumbi
  • Novo zasnovana podpora za palec z integriranim drsnim kolesom in dvema preklopnima stikaloma
  • Zvišana opora zapestja

  Ergonomske prednosti:

  Zmanjša pronacijo – na eni strani ima zarezo, na katero lahko položite palec, miška pa se nagiba navzdol na nasprotni strani. Tako roko postavite pod 17 (stopinjski) kot, kar je bolj naraven položaj za roko.

  Ni potrebe za oprijem – Ta zasnova pomeni, da sama sila teže na roko zagotavlja ves nadzor, potreben za premikanje miške; miške ni treba prijemati.

  Zmanjšuje bolečino in silo klika – konice prstov naj rahlo visijo nad koncem miške, kar uporabniku omogoča, da klikne z dnom prvega segmenta prsta; kar pomeni, da uporabnik ne upogne, lebdi ali dvigne prsta, kar ima za posledico 1/10 mišic, potrebnih za izvajanje klika. Ker prsti niso pripravljeni na klik, ostanejo “klikajoči prsti” sproščeni, iztegnjeni in podprti ves čas.

  Lastnosti:

  Več velikosti za levo in desno roko: CMO Wireless je na voljo v majhnih, srednjih in velikih za desno roko ter srednjih in velikih za levo. Če želite določiti, katera velikost je najboljša za vas, kliknite tukaj.

  Izdelani, dvignjeni gumbi: s tem omogoči, da roka ostane odprta, pri čemer so prsti iztegnjeni v pripravljenem položaju za hitro aktiviranje gumba. Gumbi so dvignjeni in oblikovani, da zmanjšate prekomerno obremenitev na konicah prstov.

  Podpora palca z integriranim drsnim stikalom za pomikanje kolesa in dvema pozicijskima stikaloma: dvostransko stikalo stranskega ročaja uporablja zelo lahka notranja stikala in je zasnovano tako, da za aktiviranje ne potrebuje sile stiskanja. Stikala “kliknejo” z zelo rahlim premikom palca naprej ali nazaj. Stikalo rocker je prevlečeno z gumo in je teksturirano, da doseže maksimalen oprijem, z malo napora.

  Dvignjena opora za zapestje:

  Zmanjšuje pritisk na zapestje, tako da ga držite zunaj stola. Ohranja poravnavo zapestja in minimizira bočno odstopanje. Roko uravna v nevtralni, nagnjeni drži. Predstavlja statični oprijem, tako da roki omogoča prosto zibanje.

  Programirana programska oprema: Programska programska oprema (to je povezava) za PC in MAC je na voljo za prenos in omogoča prilagoditev brezžičnega CMO brezžičnega in hitrejšega izvajanja nalog. Ergonomske raziskave na brezžični CMO (tega nimamo, ali lahko uporabimo tisto, kar imamo za PerFit?)

   Teža: S / M / L / 0,16 / 0,17 / 0,18 

  Dimenzije: S / M / L / 43x83x128 / 46x87x135 / 50x95x144 

  Nagnite angela za 17 stopinj

  Barva Kovinsko siva

  Različice levo / desno

  Velikost desne roke: 4 žična (S-M-L-) in 3 brezžična (S-M-L)

  Leve velikosti 2 žična (M-L) in 2 brezžična (M-L)

  Gumbi 5 gumbov za programiranje

  Tip tipala Optični senzor gibanja

  DPI 800/1000/1200/1400/1600/1800/2000/2200/2400/2800

  OS OSX in Windows

  Povezava: kabel / brezžični USB / brezžični

  Gonilnik je na voljo na strani z gonilniki

  Plug-and-play Da

  Customer Reviews

  No reviews yet
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)