AKCIJA

Ergonomska miška Contour RollerMouse Red Plus

355,00  349,00 

(1 mnenje stranke)

Z RollerMouse Red Plus imate na voljo vse prednosti RollerMouse Red z dodatkom podaljšane podpore iz usnja. Izkusite neprimerljivo udobje, nadzor in natančnost s pomočjo RollerMouse Red Plus, inovativne, ergonomske miške, ki sedi pred tipkovnico. Uporabnikom omogoča delo v optimalnem delovnem območju s sproščenimi rokami in nevtralno držo zapestja.

 

Želite brezplačni preizkus?
Pokličite na 051 340 393 ali pišite na info@zdrava-pisarna.si!
Kategoriji: ,


Potrjujem, da mi lahko Zdrava pisarna pošilja nasvete in novosti v obliki e-novic.

Opis

Ključne prednosti

 • Vgrajena natančnost
 • Nadzor brez napora
 • RollerMouse DNA
 • Enostaven za uporabo, takoj

 

Lastnosti produkta

 • Vgrajena natančnost
 • 7SENSES, tehnologija sledenja znotraj rolerja, zagotavlja neprimerljivo natančnost in nadzor kurzorja. Senzorji, nameščeni znotraj valjčka, jo ščitijo pred prahom in umazanijo. 7SENSES sledi položaju kazalca, nenehno prilagaja hitrost in pospeševanje, medtem ko se intuitivno prilagaja vašemu tempu, da zmanjša mikro premike in poveča učinkovitost.
 • Nadzor brez napora
 • Z večjim in boljšim valjčkom dobite več nadzora in manj napetosti. Contour Design je mehanski klik miške zamenjal z virtualnim klikom, da odstrani povratne informacije o sili in zmanjša tveganje za nepotrebno naprezanje. Ta brez napora digitalni klik miške v kombinaciji z debelejšim, teksturiranim rolerjem omogoča, da je ne samo lažje rokovati z njim, ampak se tudi počutite dobro.
 • RollerMouse DNA
 • RollerMouse, nameščen na sredini pred vašo tipkovnico, odpravlja potrebo po oprijemu miške ali doseganju miške, kar lahko obremenjuje vrat, ramena, komolce in zapestja. Ta optimalna delovna cona popravlja držo in preprečuje poškodbe. Uporabite naslon za zapestje, obe roki in spremenite položaj, da se izognete nelagodju. Preprosto boljši način dela.
 • Enostaven za uporabo, takoj
 • Roler je enostavnejši za uporabo in še natančnejši. Večja površina vam omogoča večji nadzor pri kazanju, “scroll-anju” ali kliku. Prilagodi se posamezniku, od strokovnjakov, ki uporabljajo CAD in druge napredne programe oblikovanja, do povprečnega uporabnika.

Opis izdelka

Contour RollerMouse Red Plus

Vrsta naprave

Rollerbar

Tehnologija povezljivosti 

Žično – USB / Brezžično

Usmerjenost

Desničar in levičar

Mere (ŠxDxV)

42 cm x 15,5 cm x 2,3 cm

Tehnologija zaznavanja gibanja

Dvojni laser

Število gumbov

8

Lastnosti

Programirani gumbi, drsno kolo, tehnologija Twin-Eye Laser, preklopna ločljivost

Potreben OS

Microsoft Windows 98, Apple MacOS 8.1, Microsoft Windows Millennium Edition, Apple MacOS X, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista, Windows 8, Windows 10

Garancija proizvajalca

2 leti garancije

Na voljo brezplačno TESTIRANJE:

Želite preizkusiti to edinstveno ergonomsko računalniško miško?
Pišite nam prek kontaktnega OBRAZCA ali pa nas pokličite na 051 340 393.

1 mnenje za Ergonomska miška Contour RollerMouse Red Plus

 1. Jure Mali

  “Miško”, če ji lahko tako rečemo, sem uporabljal skoraj dva meseca na različnih področjih dela. Od 3d animacije in modeliranja, programiranja in kot tudi za vsakodnevno uporabo na spletu. Za delo s 3d programi, bi rekel, da bi se težko navadil. Specifika dela, kjer je potrebno navigirati v prostoru, biti do piksla natančen, je za to miško neprimerna. Pri programiranju, kjer je pa zaželjeno, da so roke čim bližje tipkovnici, pa se je izkazalo, da je po nekaj tedenskih uvodnih urah, delo lažje. Roke so spočite, ni toliko premikanja roke, kot pri klasičnih miškah, kjer non stop menjaš pozicijo roke. Za spletno uporabo je super, saj je navigacija s to miško zabavna in je z dodatnimi gumbi prav posrečena. Priporočam programerjem in vsem, ki veliko delajo s tekstovnimi datotekami. Za grafiko, 3d, pa bi mogoče rabil dalj časa, da bi se navadil.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Komentiraj