Ergonomska miška Contour RollerMouse Red

339,00 

Izboljšajte svoje zmogljivosti z RollerMouse Red

RollerMouse Red je serija ergonomskih mišk z večkrat nagrajenim dizajnom, ki vam zagotavlja variacijo in nadzor, ko preživite več ur dela pred računalnikom. Gumbi RollerMouse Red in odprta valjčna vrstica vam omogočajo izmenično med desno in levo roko. Zmanjšuje ponavljajoče se poškodbe, povezane z enostransko uporabo mišic in kite, ter zagotavlja večje zmogljivosti po dolgem dnevu dela z miško.

 

Želite brezplačni preizkus?
Pokličite na 051 340 393!
Kategorija:


Potrjujem, da mi lahko Zdrava pisarna pošilja nasvete in novosti v obliki e-novic.

Opis

Odličen domet in natančnost

Ne glede na to, ali delate z enim ali več zaslonom, je RollerMouse Red optimiziran za lažjo navigacijo po zaslonu, obseg kazalca pa je mogoče spremeniti, kar pomeni, da lahko enostavno delate z več zaslonom hkrati. Stabilna rolka, prekrita z gumo, s svojo teksturirano površino omogoča enostavno premikanje kazalca in natančen klik, kar je zelo pomembno med intenzivnim računalniškim delom.

Nagrajeni dizajn z dokumentarnim učinkom

RollerMouse Red je leta 2013 za prefinjeno zasnovo dobil nagrado »Red Dot Award« za svoj prefinjen dizajn, aluminijasto ohišje iz mehko brušenega aluminija in značilne rdeče podrobnosti, dizajn pa je še vedno priljubljen. Vpliva, ki ga lahko RollerMouse ima na vaše delo, ne gre spregledati. V nordijski raziskavi s 4.000 sodelujočimi, ki je bila izvedena v sodelovanju s Coxitom, je kar 99% anketiranih, ki so doživeli bolečino ali nelagodje, povezano z mišjim delom, navedlo, da je osredotočena miška odpravila bolečino in nelagodje.

Dosežite udobje in večje zmogljivosti

RollerMouse Red je zasnovan s številnimi vnaprej programiranimi gumbi, ki olajšajo najpogosteje uporabljene miške funkcije, kot so dvoklik, kopiranje in lepljenje. Z uporabo gumbov na miški zmanjšate število klikov, ki bi jih sicer storili s tradicionalno računalniško miško – podrobnost, ki se lahko izkaže za dragoceno v mnogih situacijah in lahko pomaga zmanjšati napetost uporabe računalniške miške. Če morate gumbe ponovno programirati, to enostavno storite z našim izbirnim gonilnikom programske opreme.

Tehnični podatki

Teža: 0,82 kg

Dimenzije: 41 cm x 10 cm x 2,3 cm

Širina valja 30 cm

Drsno kolo Da

7 gumbov (6 programabilnih)

DPI 600, 800, 1000, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000, 2400, 2800

OS OSX in Windows

Povezava:  brezžično

Plug-and-play Da

Na voljo brezplačno TESTIRANJE:

Želite preizkusiti to edinstveno ergonomsko računalniško miško?
Pišite nam prek kontaktnega OBRAZCA ali pa nas pokličite na 051 340 393.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ergonomska miška Contour RollerMouse Red”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Komentiraj