Ergonomski paket Delo od doma OPTI – Stojalo za prenosnik + tipkovnica + miška

253,00  199,00 

Počisti
Kategorija: SKU: N/A


  Opis

  Ergonomski paket za zdravo delo od doma

   

  Delo od doma je trend, ki osvaja vse večji delež delovne populacije.

  Z minimalno nadgradnjo uredite vaš dom – vašo domačo pisarno, da bo delo od doma udobno, produktivno in brez nepotrebnih bolečin. Izbrani ergonomski pripomočki so prenosni in zato ne izvajamo trajnih in dragih posegov v prostoru.

  Osnovni pripomočki so stojalo za prenosnik, dodatna tipkovnica in ustrezna računalniška miška. Mi ga imenujemo kar ERGONOMSKI TROJČEK:

   

  1. Stojalo za prenosnik
  Osnova za vzravnano telesno držo je pravilna nastavitev višine zaslona. Več o tem si lahko preberete v posebnem zapisu, ki smo ga posvetili tej temi. Bistveno je, da zaslon prenosnika dvignete na višino svojih oči. Na terenu najpogosteje opažamo ravno prenizko in neustrezno višino zaslona prenosnika. Bistveno je, da je stojalo za prenosnik kakovostno, stabilno in omogoča hlajenje procesorja v prenosniku. Pregrevanje računalnikov izredno znižuje delovno dobo. Ohranite vaš prenosnik v odlični kondiciji.

  2. Miška in 3. tipkovnica
  Posledica tega, da smo zaslon prenosnega računalnika dvignili na ustrezno višino, je potreba po dodatni tipkovnici in miški. Drsnika na prenosniku preprosto ne moremo uporabljati, saj je dvignjena in pod naklonom. To pa posledično pripelje do bolečin v zapestju ali celo sindroma karpalnega kanala. Brez dodatne miške in tipkovnice torej res ne gre. Več o tem, kakšna je dobra računalniška miška si, preberite tukaj.

   

   

  Izkoristite posebno paketno ponudbo ERGONOMSKI PAKET za vse, ki veliko delate tudi od doma. Vaša domača pisarna je lahko zdrava, udobna in produktivna. Za vas smo izbrali najbolj optimalne ergonomske pripomočke, ki so nepogrešljivi pri delu od doma.

  Paketna ponudba je tudi cenovno dostopna. Ker so računalniški pripomočki prenosljivi in aplikativni na različnih delovnih mestih – se investicija vsekakor hitro povrne. V obliki vašega zadovoljstva in dobrega počutja.

   

   

  Imate dodatna vprašanja? Z veseljem odgovorimo nanje.
  Pokličite našega Sebastjana na +386 51 340 393 ali pa nam vaše vprašanje zapišite TUKAJ.

  Customer Reviews

  No reviews yet
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)