Ionizator zraka Ionex Classic
Od 270,00 

Ionizator zraka Ionex Classic

Od 270,00 

Ionizatorji IONEX občutno izboljšajo bivalno okolje in počutje, saj prečistijo zrak, ki ga ves čas vdihavate. Do resnih zdravstvenih težav lahko vodi slaba kakovost zraka doma ali na delovnem mestu. Odstranjuje tudi prah, alergene, bakterije in viruse.

En ionizator zraka IONEX lahko pokrije do 70m².

Garancija: 24 mesecev.

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,66 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
24 x 12,66 €
Odplačati želim čim prej
3 x 94,80 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 94,80 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Kategoriji: , Šifra: Ni na voljo


  Opis

  Koristi uporabe

  Z uporabo ionizatorja IONEX boste beležili naslednje koristi:

  Odstrani tudi najmanjše delce iz zraka – zaradi proizvajanja negativnih ionov v celoti očisti zrak, celo delce velikosti 0,01 mikrometra.

  Zmanjšuje respiratorne in bronhialne težave – negativni ioni odpirajo dihalne poti, omogočijo, da sluznica uplahne, olajšajo izkašljevanje sluzi iz dihal in povečajo absorpcijo kisika v kri.

  Zmanjšuje in odpravlja težave z vsemi vrstami alergij – na naraven način učinkovito znižuje histamin, ne glede na vrsto alergena

   

  Znižuje stresni hormon – odpravite glavobole, utrujenosti in druge posledice stresa.

  Investicija v vaše zdravje – ionizator služi tudi kot preventivno sredstvo za zdravje, saj neprestano čisti zrak v prostoru, kjer se nahaja. Ostanite izven dosega škodljivih bakterij in virusov, preden vam lahko povzročijo težave. zaustavlja prašne mikrodelce, bakterije in viruse preden prodrejo globlje v pljuča, kri in vse druge organe.

   

  Hitri rezultati – prve znake olajšanja simptomov lahko čutite že v nekaj dneh, odvisno od intenzitete in vrste težav.

  Uravnava delovanje telesa – hormonsko delovanje, uravnavanje krvnega tlaka in pulza, izboljša koncentracijo, krepi imunski sistem.

  Brez stranskih učinkov – za razliko od uporabe raznih tablet in pršil, lahko negativne ione brezskrbno in neomejeno vdihavate kar neposredno ob ionizatorju, popolnoma varno in s tem dosežete boljše in hitrejše terapevtske učinke kot pri drugih ionizatorjih.

  Dolgoročna rešitev brez ozona – življenjska doba ionizatorja šteje vsaj 10 let, z dobrim vzdrževanjem pa lahko tudi dlje. Nikoli v svoji življenjski dobi ne oddaja zdravju škodljivega ozona.

  Lastnosti izdelka

  Izjemno enostavna uporaba – ionizator je samo potrebno namestiti na ustrezno mesto in ga priključiti na elektriko, vse ostalo pa opravi aparat.

   

  Zelo nizka poraba elektrike– ionizator ima zgolj 1,6 W porabe električne energije, strošek za gospodinjstvo je zanemarljiv (cca. 2€ v celem letu).

   

  Popolnoma nemoteče delovanje – ker je ionizator IONEX zelo majhen in ne oddaja kakršnih koli zvokov ali brnenja, ne boste niti zaznali, da je v prostoru.

  Konkretna nadgradnja klasičnih čistilcev zraka – večina čistilcev zraka nima ionske funkcije; tisti, ki pa jo imajo, pa so manj učinkoviti zaradi manjše emisije ionov. Ionizator IONEX vam dosti bolje prečisti in obogati zrak, pa tudi ne prinaša skritih stroškov, povezanih z menjavo filtrov, saj jih za razliko od čistilcev zraka ne uporablja.

  Enostavno vzdrževanje – vse kar potrebujete za dobro vzdrževanje ionizatorja, je mikrofibra krpa in minuto prostega časa enkrat na teden ali dva.

  Teža0.6 kg
  Dimenzije15 × 15 × 5 cm
  Poraba električne energije (moč)1.6W
  Omrežna napetost220 – 240V, 50/60Hz
  Izhodna napetost (ogljikova ščetka)Cca. 370V
  Celotna emisija negativnih ionovDo 4.5 x 10^7 (ionov/cm^3, sek) in pretok 0,51 x 10^13 (ionov/sek)
  Življenjska dobaVsaj 10 let
  DimenzijePremer 11cm, Višina 5cm
  TežaIonizator 0.44 kg, Ionizator s škatlo in navodili 0.68 kg
  Barvabela, črna
  Garancija24 mesecev

  Kaj so negativni ioni

  Negativni ioni so majhni, električno negativno nabiti delci, ki ugodno vplivajo na zdravje in počutje ljudi. Negativne ione največkrat najdemo v naravi (ob slapovih, na morju, v gorah). V bivalnem prostoru, kjer se ljudje zadržujemo večji del časa, pa jih je premalo in prevladujejo električno pozitivno nabiti delci – pozitivni ioni, ki povzročajo utrujenost, glavobole in respiratorne težave. Ionizator IONEX izboljša vaše počutje, varuje zdravje, saj s pomočjo negativnih ionov prečisti zrak celo do 99,98%.

   

  Delovanje ionizatorja

  Ljudje največ svojega časa preživimo v zaprtih bivalnih prostorih, a se zelo redko vprašamo, kakšna je kakovost zraka v njih. Tudi sami opazite, da v nekaterih prostorih že v nekaj urah postanete utrujeni, zaspani in brez koncentracije? Kakovost notranjega zraka zelo pomembna za naše zdravje in počutje. Ionizator IONEX proizvaja negativne ione s pomočjo posebne patentirane ogljikove ščetke, ki sprošča v zrak ione brez prisotnosti škodljivega ozona. Ta proces se imenuje ionizacija zraka.

   

  Učinki na zdravje

  Rezultat je 99,98% čist zrak, ki je še vedno napolnjen z dovoljšno količino negativnih ionov, da dosežemo koristne zdravilne učinke. Negativni ioni izboljšajo telesu naravno zaščito, saj krepijo imunski sistem in izboljšajo vitalnost. Le vdihavanje velike količine negativnih ionov lahko omogoči astmatikom, alergikom in bolnikom, ki trpijo za povišanim krvnim tlakom, omilitev simptomov in z redno ionsko terapijo celo popolno odpravo simptomov teh bolezni. Ljudje, ki iščejo rešitev proti senenem nahodu, lahko že po desetih minutah ionske terapije čutijo olajšanje. Ionizator IONEX so pohvalili številni zadovoljni uporabniki in potrdili učinkovitost ionske terapije.

   

  Dokazano je, da ima ionizator IONEX terapevtski učinek na:

  •  živčevje- zmanjšane učinke stresa in tesnobe
  •  bolezni dihal – zmanjšanje težav z astmo, bronhitisi in senenim nahodom
  •  izboljšanje notranjega miru in koncentracije
  •  vremensko pogojene težave – občutno zmanjšanje pojavnosti migren in glavobolov
  •  telo – uravnanje krvnega tlaka in srčnega utripa
  •  alergije – zmanjšanje simptomov alergij vseh vrst

  IONEX v oddaji DAN na Planet TV z ustanoviteljico Loreno Leonardos

  _________________________

  Glavna razlika ionizatorja IONEX napram ostalim:

   

  “Glavna razlika ionizatorja IONEX pred ostalimi je način oddajanja negativnih ionov. Naši ionizatorji uporabljajo patentirano tehnologijo ogljikove ščetke, ki tekom svoje življenjske dobe ne oddaja čisto nič ozona. Ostali ionizatorji (na kovinske igle, plazmo, membrano) pa oddajajo zdravju škodljiv ozon, ki na blizu draži pljuča in zato z njimi ne moremo učinkovito izvajati ionsko terapijo.

  Naslednja glavna razlika pa je količina proizvedenih ionov. Ionizator Ionex jih proizvede 45 miljonov na cm^3 na sekundo, kar je daleč več kot ostali na trgu. Veliko čistilnikov zraka je na trgu, ki se tržijo kot ionizatorji, vendar pa niso niti približno ionizatorji v pravem pomenu besede (zelo popularni primer so vlažilniki zraka z “ionizacijsko funkcijo”). V kolikor na strani izdelka katerega koli ionizatorja ne najdete informacijo o količini oddanih ionov, potem lahko štejete, da jih proizvajajo zanemarljivo malo. Če v opisu izdelka zasledite “ionizator” in “filtri” v istem besedilo, potem to tudi ni ionizator v pravem pomenu.”  – ekipa Ionex
  _____________________________________

  Zakaj je ionizator IONEX obvezna oprema zdrave pisarne?

   

  Ionizator IONEX temeljito čisti zrak in je hkrati trajna rešitev za ljudi, ki so podvrženi senenem nahodu, alergijam, astmi in visokem krvnem tlaku, saj:

  • Rešuje probleme astmatikov in alergikov – odpravlja seneni nahod, alergije in ostale probleme dihalnih poti;
  • Odstranjuje onesnaževalce zraka – prah, vonjave, bakterije, virusi, alergeni, izpušni plini, saje, kemikalije, PM delci;
  • Izboljša splošno zdravstveno stanje – enostavno z vdihavanjem negativnih ionov;
  • Uporablja tehnologijo ogljikove ščetke – ne proizvaja ozona, dosega hitrejše čiščenje in boljše terapevtske rezultate (edini na svetu beležimo popolno odpravo simptomov alergije, astme in visokega tlaka).

  Možnost izbire med dvema barvama. Več o koristih si preberite v opisu spodaj.

  • ODSTRANI VIRUSE IN BAKTERIJE
  • ODSTRANI NEPRIJETNE VONJAVE
  • IZBOLJŠA KONCENTRACIJO IN POMIRJA
  • ODPRAVI ASTMO IN ALERGIJE

  Kako negativni ioni očistijo zrak - ionizator zraka IONEX

  Customer Reviews

  Based on 2 reviews
  50%
  (1)
  0%
  (0)
  50%
  (1)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  M
  Marija Keti

  Ionizator zraka Ionex Classic

  Ž
  Žiga
  Žiga

  Ionizator ionex sem kupil za apartmaje, ki jih oddajam. Da sem se prepričal sem ga sprva preizkusil v svoji spalnici. Zelo se je izboljšal spanec, boljše sem se začel počutiti in nisem se zbujal utrujen. Zdaj ga imam tudi v pisarni (sem opazil, da me manj boli glava). Mogoče mini minus je, da je na mizi, kjer ga imam okrog vse črno – kar pa je spet pokazatelj, da zadeva deluje. Pač obrišeš podlago na vsake toliko. Ena boljših investicij v zadnjem času.

  Morda vam bo prav tako všeč…