AKCIJA

Usnjena (PU) namizna podloga Gallaway Leather Desk Pad

39,00  35,00 

Izredno trpežna in udobna namizna podloga za pisalno mizo iz PU usnja. Za eleganten izgled vaše pisarne in enostavnejše upravljanje z računalniško miško. Prepreči nelagodje hladnih površin na vaše roke pri delu za pisalno mizo. Tako je tudi izredno uporabna podloga za roke. Na voljo v različnih barvah za vsak pisarniški prostor.

 • Dimenzija: 91,4 cm x 43 cm
 • Teža: 508g
 • Darilna embalaža
Počisti
Kategoriji: , SKU: N/A


  Opis

  Usnjena namizna podloga Gallaway Leather – Za organizirane ljudi, ki imajo radi lepo in funkcionalno urejen delovni prostor

   

  Usnjena namizna podloga Gallaway Leather Desk Pad je ustvarjena za vse, ki želite zaščititi vašo mizo na eleganten način. Prav tako je ustvarjena za vse, ki delate na hladnejši podlagi.

  Veliko ljudi namreč svoje pisarniško delo opravlja na mizah s stekleno površino ali takšno iz umetnih mas. Ne le neustrezna računalniška miška, tudi hlad lahko povzroči bolečine v zapestju in podlakti. Usnjena namizna podloga to uspešno preprečuje.

   

  – Eleganten izgled in visoko kakovosten material
  – Funkcionalna podloga za tipkovnico in računalniško miško
  – Toplo in anti-stress udobje za vašo roko in podlaket 

   

  Usnjeno namizno podlogo Gallaway Leather sestavljajo kakovostni materiali, trpežna sestava in vrhunsko PU usnje. To usnje je umetni material z usnjeno strukturo, ki je izredno trpežna in se razlikuje od umetnega usnja – skaj. PU usnje se uporablja za zamenjavo klasičnega umetnega usnja, saj je trpežnejše. Cena izdelave PU usnja je tudi višja od PVC umetnega usnja, a še vedno ugodnejša od naravnega usnja.

  Kakovosten material in dovršena izdelava pa zagotavljata zaščito vaše pisalne mize pred razlitji, praskami in madeži. Poleg tega pa je še skrbno prišita na dno semiša za dodaten oprijem. Preprečuje nadležno drsenje podloge iz pisalne mize.

  PU usnje zagotavlja gladko površino, zaradi česar je kot nalašč za uporabo računalniške miške. Prijazna pa je tudi do vaše kože. Usnjena namizna podloga Gallawy Leather zagotavlja mehko blaženje, ki lajša stres na zapestjih in komolcih med delom za pisalno mizo.

   

  Naš cilj je, da vam ponudimo visoko kakovostne pisarniške dodatke, ki vam omogočajo, da ustvarite najboljši poslovni vtis. Naj vaš pisarniški prostor odseva vašo organiziranost, prefinjenost in zavedanje o pomenu zdravja na delovnem mestu.

   

  Usnjena podloga za roke je zapakirana v lični črni darilni škatli – Matt Black. Tako je že nared za edinstveno funkcionalno darilo za vaše poslovne partnerje ali najbližje. Predlagamo, da si to čudovito usnjeno podlogo za roke najprej naročite kar zase. Prepričani smo, da boste navdušeni.
  Usnjena podloga Gallaway Leather v lični Matt Black škatli

  "Must have" dodatek za vse, ki delate od doma ali v pisarni

  Customer Reviews

  Based on 2 reviews
  50%
  (1)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  50%
  (1)
  0%
  (0)
  K
  K.P.
  M
  M.

  Priporočamo tudi...