Delo od doma

Z minimalnimi posegi uredite vaš dom, da bo delo od doma zdravo, udobno, produktivno in brez nepotrebnih bolečin. Izbrani ergonomski pripomočki so prenosni in zato ne izvajamo trajnih in dragih posegov v prostoru.
Ergonomija pri delu od doma ni zanemarljiva. Izračunajte koliko časa preživite doma za prenosnikom? Je ekran v višini oči, je računalniška miška ustrezna – jo sploh uporabljate, kje in kako sedite – uporabljate ergonomski stol ali sedite na počivalniku, pa prezračenost prostora? Poskrbite za ustrezno ergonomsko opremljeno delovno mesto tudi doma.

Prikaz vseh 17 rezultatov

Ergonomski pisarniški stol ErgoBull

270,00 

ErgoBull ima neobičajen videz in izstopa zaradi nenavadnega dizajna naslonjala. Ta stol ponuja več svobode gibanja. Naslonjalo za hrbet in vrh lahko na primer uporabite kot oporo za prsi, ko sedite nazaj. Več gibanja in raznolikih sedežev, tem bolje.

Cena brez montaže – stol je dobavljen razstavljen v petih večjih kosih.

Možni različni tipi materialov, barv, mehanizmov in dodatkov:

DODATNE MOŽNOSTI

MATERIALI

Električna dvižna pisarniška miza Ergomaster FSL500

495,00 

Električna dvižna pisarniška miza s svojim jeklenim ogrodjem s sinhroniziranima motorjema omogoča tiho in zanesljivo delovanje. S tem modelom boste nadgradili svoj delovni prostor v funkcionalen in zdravju prijazen prostor. Z uporabo LED regulatorja lahko višino enostavno prilagodite v razponu od 680 do 1180 mm. Prilagodljiva tudi v širino. Izberite med 4 barvami ogrodja in 15 barvami delovne plošče.

V kolikor želite ploščo, narejeno po meri (material, barva, oblika, dimenzija), nas kontaktirajte.

Garancija: ogrodje 5 let / elektronika 2 leti

* Cena ne vključuje montaže.

 

Izberite barvo:

Zložljivo stojalo za prenosnik Dataflex Addit laptop riser 388

69,00 

Zložljivo stojalo za prenosnik je po višini nastavljivo in izdelano iz Hylite. Gre za izredno lahkoten material sestavljen iz aluminija in PP-sintetike. Ta močna in trpežna konstrukcija se kot dvigalo zloži v 6 mm tanek paket, ki tehta le 360 g. Vključuje torbico, ki se lahko uporablja tudi kot podloga za miško. Primerno za prenosnike do 18 “.

Zložljivo stojalo za prenosnik ali tablico Contour Laptop Stand

39,00 

Zložljivo stojalo za prenosnik ali tablico Contour Laptop Stand je odlična ergonomska rešitev za vse pisarniške nomade. Ker je stojalo zložljivo, ga lahko pospravite celo v žep. Delo od doma, sestanek pri stranki ali delo v prostorih za skupinsko delo (Coworking) – zložljivo stojalo vam povsod zagotavlja ergonomijo.

AKCIJA

Stojalo za prenosnik z ventilatorjem Cooler Master Ergostand IV

55,00  45,00 

Stojalo za prenosnik z ventilatorjem Notepal ERGOSTAND IV, omogoča, da se vaš prenosnik ne pregreva in deluje brezhibno. S svojim elegantnim dizajnom in inovativno mrežasto ploščo močno izboljša zmogljivosti hlajenja naprave. Brez hrupa. Ima kar 5 nastavitev višine za zdrav položaj vaše telesne drže. Poseben dodatek je še svetlobni ​​LED trak in 4 USB vhodi. Nepogrešljiv v pisarni ali za delo od doma. 

AKCIJA

Stojalo za prenosnik in toolbox Dataflex Addit Bento®

97,00  89,00 

Stojalo za prenosnik, ki poleg pravilne nastavitve višine prenosnika omogoča tudi shranjevanje manjših pisarniških pripomočkov. Torej, organizacija delovnega mesta in ergonomski nosilec za prenosnik v enem izdelku – Stojalo za prenosnik in toolbox Dataflex Addit Bento® Lahko je tudi odlična rešitev za delo od doma.

Nastavljiva vertikalna ergonomska miška Contour Unimouse

99,00 

Ergonomska računalniška miška Unimouse Contour je revolucionaren del pisarniške opreme, s katerim preprečite ali ublažite bolečine v zapestju – sindrom karpalnega kanala. Zmanjšuje napetosti in krčenje mišic.

Premišljena oblika ne zagotavlja le izjemnega udobja za vaše zapestje med dolgotrajno uporabo v pisarni ali za delo od doma. Njeno zmogljivost zagotavlja najsodobnejši optični senzor. Spremenljive hitrosti kazalca omogočajo natančnost, ki ustreza hitrosti vašega dela. Nastavljivi kot računalniške miške pa omogoča računalniško miško po meri. 

Brezžična ali žična povezava, na voljo tudi miška za levičarje.

AKCIJA

Ergonomska miška Logitech MX Master for Business

89,00  83,00 

Ergonomska miška Logitech MX Master for Business je brezžična laserska miška. Futuristična oblika strukture računalniške miške podpira roko in zapestje v udobnem naravnem položaju. Z premišljeno postavljenimi gumbi in koleščki omogoča natančen nadzor in nemoteno uporabniško izkušnjo v pisarni ali za delo od doma. Garancija 2 leti.

AKCIJA

Ergonomska miška Contour RollerMouse Red Plus

355,00  349,00 

Z RollerMouse Red Plus imate na voljo vse prednosti RollerMouse Red z dodatkom podaljšane podpore iz usnja. Izkusite neprimerljivo udobje, nadzor in natančnost s pomočjo RollerMouse Red Plus, inovativne, ergonomske miške, ki sedi pred tipkovnico. Uporabnikom omogoča delo v optimalnem delovnem območju s sproščenimi rokami in nevtralno držo zapestja.

 

Želite brezplačni preizkus?
Pokličite na 051 340 393 ali pišite na info@zdrava-pisarna.si!

Ergonomska tipkovnica Contour Balance Keyboard

99,00 

Popoln partner. Popolno prileganje.

 

Balance Keyboard je bila narejena za vas in za vaš način dela.

Računalniška tipkovnica je zasnovana tako, da je primerna za Contour RollerMouse Red, Red plus in Free3, lahko pa stoji tudi samostojno. Tipkovnica postavi roke v popoln položaj za tipkanje in uporabo računalniške miške.

  • možnost naklona naprej, nazaj ali nevtralno (horizontalno)
  • možnost dodatne blazine za zapestje, v kolikor jo uporabljate samostojno (brez RollerMouse)
  • povezava preko USB sprejemnika
  • odlična razporeditev tipk, nizek hod tipk, mehko in tiho tipkanje
  • razporeditev črk EN / UK + priložene nalepke za SLO črke
AKCIJA

Tipkovnica Logitech K230 Wireless

35,00  31,00 

Zelo kompaktna brezžična tipkovnica s tihimi tipkami in Unifying USB sprejemnikom je odlična za delo od doma. Z dolgim dometom povezave (10m) in nizko porabo energije ne bo razočarala.

Garancija: 3 leta.

Nastavljivi aktivni stol Hokki+®

Hokki+® stolček na naravni način spodbuja pravilno držo in povečuje koncentracijo. Lahko dobra rešitev za omogočanje aktivnega sedenja v pisarni ali za delo od doma.  Odličen je za malčke, kateri se šele učijo loviti ravnotežje. Na voljo je v kar 10 barvnih odtenkih.

 

Za ceno nas kontaktirajte.

Podpora za roke Mouzen ErgoFlow Pads

59,00 

ErgoFlow blazinice so bile zasnovane tako, da uporabnikom omogočajo tekoče manevriranje z rokami po delovnem prostoru s popolnim nadzorom svojih gibanj. Primerno za tiste, ki imajo več prostora za delo na svojih mizah / delovnih postajah. Namestitev ni potrebna, primerna za uporabo v trenutku in kadar koli. Usnjena površinska blazina za obe roki.

*V paketu sta dve blazini, po ena za vsako roko.

Podpora za roke RestWare

35,00 

Podloga za roke RestWare je ergonomska prenosna pena z naslonom za roke (ali komolec, zapestje, podlaket). Razbremeni neprijeten pritisk robov pisalnih miz na roke in prepreči hladen dotik delovnih površin. Preprečite diagnozo “računalniškega komolca”.

*V paketu sta dve blazini, po ena za vsako roko.