Showing all 5 results

Pisarniški stol Chairsupply A370

270,00 

A370 ima neobičajen videz in izstopa zaradi nenavadnega dizajna naslonjala. Ta stol ponuja več svobode gibanja. Naslonjalo za hrbet in vrh lahko na primer uporabite kot oporo za prsi, ko sedite nazaj. Več gibanja in raznolikih sedežev, tem bolje.

 

Pisarniški stol Chairsupply 787 Edition EX

295,00 

Nikoli ne boste imeli težav udobno sedeti dlje časa z izdajo 787. Mehanizem Donati D109, udoben sedež s dekorativnimi šivi (brez prevleke) in nastavitvijo globine, mrežastim naslonom za hrbet z nastavitvijo višine ter diagonalnimi nasloni za roke, nastavljivimi po višini, širini in globini, zagotavljajo udobno sedenje dlje časa. Ta pisarniški stol je opremljen s črnim podstavkom s prašno barvanim plinskim cilindrom in večnamenskimi kolesi. Izdaja 787 ima standardno 10-letno garancijo za popolno storitev.

 

Pisarniški stol Chairsupply 757 EX

355,00 

Nikoli ne boste imeli težav udobno sedeti dlje časa z modelom 757 EX. Mehanizem Donati D109, udoben sedež s dekorativnimi šivi in nastavitvijo 6 cm, mrežastim naslonom za hrbet ter nastavitvijo po višini, širini in globini diagonalnih naslonov za roke zagotavljajo udobno sedenje dlje časa. Ta pisarniški stol je opremljen tudi s poliranim aluminijevim podstavkom s kromiranim plinskim dvigalom in večnamenskimi kolesi. 757 EX ima standardno petletno garancijo.

Ergonomski pisarniški stol – aktivni stol Active Chair PRO Technetium

397,00 

Zdrav stol model TECHNETIUM je mešanica elegance in ergonomije. Je izjema med pisarniškimi stoli saj s posebej izbranimi materiali prepriča tudi najbolj zahtevne.
Patentiran 3D gibljiv mehanizem in pazljivo izbrana lokacija vrtišča omogočata konstantno aktivacijo hrbtnih in trebušnih mišic, pravilno telesno držo in hkrati preprečuje dolgo neprekinjeno sedenje.

 

Garancija: 5 let

Rok dobave: 10 dni