Mnenja naših strank o izdelkih iz Zdrave pisarne

Based on 213 reviews
87%
(186)
9%
(19)
2%
(4)
2%
(4)
0%
(0)
Zelo zadovoljen!

Miza je fantastična, brez pripomb. Priporočam 🙂

Pisarniški stol Optimo GS

Super vertikalna miška, neprecenljiva za zapestje, končno nič več bolečin.
Priporočam vsem, ki veliko uporabljate miško!

Super

Zelo udobna očala, priporočam

Računalniška očala brez dioptrije Barner Le Marais

Všečna

Zaradi operacije imam zelo suhe oči. Zvečer in zjutraj si moram dajati kapljice, še posebej, če gledam v ekran. Poskusila sem z očali in suhost oči se je le nekoliko zmanjšala. Drugače so lahka in mislim, da pašejo na vsak obraz. Bi jih priporočala za tiste, ki jim dolgotrajno gledanje v ekran povzroča suhost oči.

Nastavljiva vertikalna ergonomska miška Contour Unimouse

Odlična rešitev za recepcijo

V podjetju smo potrebovali stol oz. naslon pri pultu na recepciji, saj je težavno cel delavnik stati na nogah. Z Muvmanom smo to rešili, smo zelo zadovoljni, ker ga enostavno premikaš, je robusten, sedi se odlično, saj je pena zelo mehka in še izgleda dobro.

Robustna roka

Robustna roka, ki ne miga, dobra nosilnost in enostavna montaža. Kupil že dve.

Odlično

Zagotavlja ergonomski položaj rok.

Odličen izdelek

Stojalo odlično pripomore pri vnašanju podatkov iz dokumentov v računalnik, saj se ni treba obračati in "iskati" dokumentov po mizi. Je kompaktno in lahko na njemu na dokument tudi kaj napišete, hkrati pa s stojalom pridobite dodatno površino za npr. razvrščanje gradiva pred npr. arhiviranjem ipd. Vesela, da sem se odločila za nakup.

Tipkovnica je super, ker so dlani in prsti res v naravni drži, kar je pri kroničnem vnetju karpalnega kanala zelo priporočljivo. Tipke so mehke na pritisk in omogočajo "nežno" pisanje.

Namizna podloga

Pri daljsem sedenju za mizo doloceno neudobje za roke prinasa tudi hladna povrsina mize. Z usnjeno podlogo te tezave ni vec, poleg tega ne potrebujem dodatne podloge za misko. Izdelek je top

Odličen izdelek za bolj zdravo sedenje

Žoga je popolnoma izpolnila moja pričakovanja. Poleg tega da je zelo uporabna, je tudi lepa dopolnitev moji sedežni garnituri v dnevni sobi.

Žoga za aktivno sedenje VLUV VEEL - PU usnje

Odličen izdelek za lajšanje bolečin

Kvaliteten produkt, rezultati vidni že po prvi uporabi.

A
Pisarniški stol ErgoBull
Anja Romih Ramšak

Pisarniški stol ErgoBull

Tih in lep

Na 1. hitrosti deluje praktično neslišno, tako da ga imamo v spalnici skoz prižganega. Se prav čuti boljši zrak zjutraj. Pa še izgleda super.

Mehko za roke in natančno za miško

Super podloga, imam sicer črno, ampak bom naročil še tale zemljevid.. Dober topel občutek za roke, pa za miška je super natančna.

Pripomoček za masažo in razgibavanje TeslaSinhron

Odličen artikel

100% predlagam nakup,dobra ideja