Nastavljive mize

 

Nastavljive mize rešujejo izziv neprekinjenega in dolgotrajnega sedenja. Sedite, stojte, se naslonite, raztegnite – bodite zdravi in aktivni pri delu. Pomagamo vam lahko z nasveti in najboljšo ponudbo miz z nastavljivimi višinami. So stabilne, trajnostne, prilagodljive in več funkcionalne. Odlična izbira za pisarne, sejne sobe, kreativne ateljeje in biroje, specializirane studie in šole.

Prikaz vseh 21 rezultatov

Ročna dvižna miza Ergomaster FSK350

Od 297,00 

Ročno nastavljiva miza z enostavno montažo za vse, ki želite občasno stoječe delovno mesto ali pa samo pravilno nastavljeno višino svoje delovne mize.

Izberite med 4 barvami ogrodja in 15 barvami delovne plošče.

 

Garancija: ogrodje 5 let

* Cena NE VKLJUČUJE montaže.

 

IZBERITE:

Električna dvižna pisarniška miza Ergomaster FSL500

Od 445,00 

Električna dvižna pisarniška miza s svojim jeklenim ogrodjem s sinhroniziranima motorjema omogoča tiho in zanesljivo delovanje. S tem modelom boste nadgradili svoj delovni prostor v funkcionalen in zdravju prijazen prostor. Z uporabo LED regulatorja lahko višino enostavno prilagodite v razponu od 680 do 1180 mm. Prilagodljiva tudi v širino. Izberite med 4 barvami ogrodja in 15 barvami delovne plošče.

V kolikor želite ploščo, narejeno po meri (material, barva, oblika, dimenzija), nas kontaktirajte.

Garancija: ogrodje 5 let / elektronika 2 leti

* Cena ne vključuje montaže.

 

Izberite barvo:

Električna kotna dvižna pisarniška miza Ergomaster FCL500

Od 645,00 

Električna nastavljiva miza s spominskim regulatorjem za kotne postavitve delovnih mest.

Vrhunsko jekleno ogrodje s tremi sinhroniziranimi motorji, tiho delovanje in enostavna montaža.

Izberite med 4 barvami ogrodja in 14 barvami delovne plošče.

 

Garancija: ogrodje 5 let / elektronika 2 leti

* Cena ne vključuje montaže.

 

Električna dvojna dvižna miza Ergomaster FBL508

Od 775,00 

Električna nastavljiva miza model FBL508 omogoča delo sedi-stoj na obeh straneh. Z jeklenim ogrodjem sta obe mizi povezani, električna motorja pa sta ločena. To omogoča istočasno različni višini v enem kompletu. Z uporabo digitalnega LED regulatorja lahko višino enostavno prilagodite v razponu od 680 do 1180 mm. Izbirate lahko med 4 barvami ogrodja in 14 barvami delovne plošče.

Garancija: ogrodje 5 let / elektronika 2 leti.

*cena ne vključuje montaže.

 

Izberite barvo ogrodja, barvo plošče in vpišite dimenzijo plošče:

Nosilec za PC Ergomaster S83ER

30,00 

Nosilec za PC se pritrdi na spodnjo stran delovne plošče in je zelo priporočljiv za uporabo pri dvižnih nastavljivih mizah.

Tako se vaš stacionarni računalnik premika skupaj z mizo in ne bo prihajalo do težav z dolžinami kablov.

Namizni akustični paneli Ergomaster ZIP

Od 115,00 

Namizni akustični paneli Ergomaster ZIP rešujejo izzive prekomernega hrupa v pisarnah in poskrbijo za modern in profesionalen izgled. Enostavno se pritrdi na vašo obstoječo pisalno mizo. Primerna tudi za predavalnice, učilnice, glasne sobe in ostale hrupne prostore. Ponuja kakovostno zvočno izolacijo pisarne A razreda. Garancija.

 

Možnosti barv – mrežasta tkanina:

Podpora za roke Contour Universal ArmSupport

119,00 

Podpora za roke Contour Universal ArmSupport je obvezen ergonomski pripomoček za vse, ki veliko ur preživijo pred računalnikom. Z njim boste preprečili bolečine v predelu rok, ramen ter ohranili nevtralno telesno držo. Z Universal ArmSupport samodejno najdete optimalen delovni položaj. Roke so tako postavljene v ergonomsko pravilen položaj pred telesom, ne glede na sedeče ali stoječe delo.

 

Otroška nastavljiva mizica Taby

147,00 

Popolnoma razstavljiva in po višini nastavljiva otroška miza Taby je odlična izbira za otroško delovno površino. Namenjena je otrokom od 2. do 8. leta starosti. Bukov les ogrodja je finalno obdelan s postopkom brušenja in oljen, delovna plošča pa z lakirano površino omogoča, da poteze barvic in flomastrov tudi enostavno obrišete s krpo.

Mizica ima nastavljivo višino nog v obliki posameznih kock, ki se pritrdijo s priloženimi vijaki. S kockami se lahko otrok igra in ustvarja do takrat, ko del kock postane del nog. Tako postopoma kock “zmanjka”, mizica ob enem raste, otrok pa lahko sedi pravilno ves čas.

Rok dobave: 8 dni

Delovna dvižna postaja Fellowes Lotus Sit-Stand

1.215,00 

Delovna dvižna postaja je odlična izbira za primere, ko ne morete spremeniti svoje obstoječe mize v stoječe delovno mesto. Lotus Sit-Stand omogoča, da vaše klasično delovno mesto postane prilagodljivo po višini, brez montaže. Enostavno samo položite svoj ekran ter tipkovnico in miško na postajo ter pričnite z aktivnim delom.

Garancija: 3 leta

Usnjena namizna podloga Gallaway Leather Desk Pad

39,00 

Namizna podloga za pisalno mizo je izredno trpežna in udobna. Za eleganten izgled vaše pisarne in enostavnejše upravljanje z računalniško miško. Prepreči nelagodje hladnih površin na vaše roke pri delu za pisalno mizo. Tako je tudi izredno uporabna podloga za roke. Na voljo v različnih barvah za vsak pisarniški prostor.

91,4 cm x 43,1cm

508g

AKCIJA

Ravnotežna deska Gymba – Active Board

165,00  149,00 

Ravnotežna deska Gymba s svojo posebno funkcijo poskrbi, da je delo stoje aktivno in produktivno. Finska inovacija razbremeni neprijetne pritiske na vaše telo, zaradi nepravilnega in dolgotrajnega stoječega dela v pisarni. Delo za nastavljivo mizo je s Gymbo popolno. Tudi kot vsestranski vadbeni pripomoček. Klinična testiranja potrjujejo koristi za zdravje.

Pleksi pregrada za zaslon Dataflex Addit hygiene screen 310

89,00 

Higienski zaslon Addit ustvarja varnejšo delitev med vami in vašimi sodelavci. Zaslon se enostavno namesti na nosilec vašega monitorja z isto povezavo VESA 100×100, ki monitor drži na svojem mestu. Zaradi tega je vedno v popolnem položaju za vašo zaščito in zaščito vaših kolegov. Idealno za mize z enim zaslonom in dvižne mize.

*Cena brez nosilca za zaslon

Garancija: 5 let