Nosilci in stojala za monitorje, prenosnike in dokumente

 

Nosilci in stojala za monitorje so pomemben del ergonomsko oblikovanega delovnega mesta. Najboljši način, da se izognete bolečinam v križu in vratu? Monitor postavite na stojalo, ga dvignite na raven vaših oči in dovolite, da se začnejo vaši dnevi zdrave drže in udobja v pisarni.

Prikaz vseh 27 rezultatov

Nosilec za PC Ergomaster S83ER

30,00 

Nosilec za PC se pritrdi na spodnjo stran delovne plošče in je zelo priporočljiv za uporabo pri dvižnih nastavljivih mizah.

Tako se vaš stacionarni računalnik premika skupaj z mizo in ne bo prihajalo do težav z dolžinami kablov.

Nosilec za monitor Dataflex Viewgo 12

109,00 

Dve razširitvi omogočata neodvisno nastavitev globine monitorja, brezstopenjsko nastavljanje višine pa omogoča vsakemu uporabniku, da najde svoj optimalen ergonomski položaj. Kabli se zlahka skrijejo v aluminijastih palicah in podaljških rok, da ustvarijo urejen, profesionalen vtis.

Nosilec za dva monitorja Dataflex Viewgo 13

169,00 

Dvojni nosilec za monitor Viewgo 13 znamke Dataflex pripomore k prilagoditvi delovnega okolja vam. Kompaktna rešitev z nastavitveno ročico za enostavno nastavitev monitorja na mizo ali na steno. Nastavljiv po višini in globini.

Nosilec za monitor Dataflex Viewmate 65 / 03

109,00 

Enojni nosilec za monitor model Viewmate 65 znamke Dataflex bo pripomogel k prilagoditvi delovnega okolja vašim potrebam. Izjemno kompaktna rešitev za enostavno nastavitev monitorja na mizo ali na steno. Namizni model je nastavljiv po višini, globina je fiksna.

Nosilec za monitor Dataflex Viewmate 66 / 05

145,00 

Enojni nosilec za monitor Viewmate 66 znamke Dataflex pripomore k prilagoditvi delovnega okolja vam. Kompaktna rešitev z nastavitveno ročico za enostavno nastavitev monitorja na mizo ali na steno. Nastavljiv po višini in globini.

Nosilec za monitor Dataflex Viewmate 63

239,00 

Dvojni nosilec za monitor Viewmate 63 Dataflex pripomore k prilagoditvi delovnega okolja z dvemi monitorji. Dvojna rešitev z nastavitveno ročico za enostavno nastavitev monitorjev na delovni površini. Nastavljiv po višini in globini.

Nosilec za monitor Dataflex Viewmate plus 83

219,00 

Enojni nosilec za monitor Dataflex Viewmate plus 83 je primeren za skoraj vsak ekran. Prilagodljiv je po višini in globini – že samo z dotikom vaših prstov iz udobnega položaja.
Nastavljiv po višini in globini. Vsebuje omejevalnik vrtenja roke.

Nosilec za monitor Dataflex Viewlite 12 / 22

219,00 

Enojni nosilec za monitor Viewlite 12 Dataflex ima integrirano tehnologijo za prosto premikanje v vse smeri. Dvojno podaljšanje z enostavno in prilagodljivo ergonomsko namestitvijo položaja zaslona pa zmanjšuje bolečine v hrbtu, vratu in očeh.

Nosilec za monitor Dataflex Viewlite 14

377,00 

Dvojni nosilec za monitor Viewlite 14 Dataflex s tehnologijo za prosto premikanje v vse smeri omogoča večji pregled in boljšo produktivnost na delovnem mestu. S prilagodljivo ergonomsko namestitvijo položaja zaslona pa preprečimo tudi bolečine v hrbtenici in vratu.

Možna uporaba z dvemi monitorji ali pa z enim monitorjem in stojalom za prenosnik.

Nosilec za monitor Dataflex Viewlite plus 62

267,00 

Enojni nosilec za monitor Viewlite plus 62 znamke Dataflex pripomore k prilagoditvi delovnega okolja vam. Kompaktna rešitev z nastavitveno ročico za enostavno nastavitev monitorja na mizo ali na steno. Nastavljiv po višini in globini.

Nosilec za prenosnik Dataflex Viewmate 972

45,00 

Držalo prenosnega računalnika Viewmate nudi trdno podporo prenosnikom skoraj vseh oblik, velikosti ali teže. Osvobodi dragoceni namizni prostor in prenosnik postavi na nivo oči ali ga poravna s sekundarnim zaslonom.

Uporaba z nosilci z VESA standardom za pritrjevanje.

Nosilec za prenosnik Dataflex Viewlite 040

55,00 

Primerno za skoraj vsak prenosnik. Elastični trak drži vaš prenosnik varno na svojem mestu, tako da ga lahko premaknete v idealen položaj, vključno z na primer poravnavo s sekundarnim zaslonskim zaslonom. Zaradi hitre namestitvene glave lahko enostavno preklapljate med držalom prenosnika in drugimi možnostmi Viewlite.

Možnost uporabe samo z modeli Dataflex Viewlite.

*Cena brez osnovnega nosilca – roke.

Zložljivo stojalo za prenosnik Dataflex Addit laptop riser 388

69,00 

Zložljivo stojalo za prenosnik je po višini nastavljivo in izdelano iz Hylite. Gre za izredno lahkoten material sestavljen iz aluminija in PP-sintetike. Ta močna in trpežna konstrukcija se zloži v 6 mm tanek paket, ki tehta le 360 g. Vključuje torbico, ki se lahko uporablja tudi kot podloga za miško. Primerno za prenosnike do 18″.

Zložljivo stojalo za prenosnik ali tablico Contour Laptop Stand

39,00 

Zložljivo stojalo za prenosnik ali tablico Contour Laptop Stand je odlična ergonomska rešitev za vse pisarniške nomade. Ker je stojalo zložljivo, ga lahko pospravite celo v žep. Delo od doma, sestanek pri stranki ali delo v prostorih za skupinsko delo (Coworking) – zložljivo stojalo vam povsod zagotavlja ergonomijo.

Delovna dvižna postaja Fellowes Lotus Sit-Stand

1.215,00 

Delovna dvižna postaja je odlična izbira za primere, ko ne morete spremeniti svoje obstoječe mize v stoječe delovno mesto. Lotus Sit-Stand omogoča, da vaše klasično delovno mesto postane prilagodljivo po višini, brez montaže. Enostavno samo položite svoj ekran ter tipkovnico in miško na postajo ter pričnite z aktivnim delom.

Garancija: 3 leta

Stojalo za prenosnik z ventilatorjem Cooler Master Ergostand IV

55,00 

Stojalo za prenosnik z ventilatorjem Notepal ERGOSTAND IV, omogoča, da se vaš prenosnik ne pregreva in deluje brezhibno. S svojim elegantnim dizajnom in inovativno mrežasto ploščo močno izboljša zmogljivosti hlajenja naprave. Brez hrupa. Ima kar 5 nastavitev višine za zdrav položaj vaše telesne drže. Poseben dodatek je še svetlobni ​​LED trak in 4 USB vhodi. Nepogrešljiv v pisarni ali za delo od doma. 

AKCIJA

Stojalo za prenosnik in toolbox Dataflex Addit Bento®

97,00  89,00 

Stojalo za prenosnik, ki poleg pravilne nastavitve višine prenosnika omogoča tudi shranjevanje manjših pisarniških pripomočkov. Torej, organizacija delovnega mesta in ergonomski nosilec za prenosnik v enem izdelku – Stojalo za prenosnik in toolbox Dataflex Addit Bento® Lahko je tudi odlična rešitev za delo od doma.

Pleksi pregrada za zaslon Dataflex Addit hygiene screen 310

89,00 

Higienski zaslon Addit ustvarja varnejšo delitev med vami in vašimi sodelavci. Zaslon se enostavno namesti na nosilec vašega monitorja z isto povezavo VESA 100×100, ki monitor drži na svojem mestu. Zaradi tega je vedno v popolnem položaju za vašo zaščito in zaščito vaših kolegov. Idealno za mize z enim zaslonom in dvižne mize.

*Cena brez nosilca za zaslon

Garancija: 5 let