Dvižna miza je osnova za vzpostavitev ergonomije delovnega mesta. Najpomembnejše je, da se površina prilagodi vsakemu posamezniku, ali fiksno na določeno višino, ali pa najboljše kar dinamično, kot je v našem primeru.

Električna nastavljiva miza omogoča, da se po določenem času neprekinjenega sedenja lahko vstanete iz stola, nastavite željeno stoječo višino mize in nadaljujete z delom stoje.

Vse naše električne nastavljive mize omogočajo tudi, da si uporabnik prednastavi 4 višine, ki mu ustrezajo za delo. Tako ne izgublja dragocenega časa za fino vsakokratno nastavljanje.

Nastavljiva miza pripomore k boljši drži na delovnem mestu. Omogoča dinamičnost položaja telesa pri delu sede-stoje in s tem tudi večjo produktivnost. Kar pa nam je vsem najpomembnejše, je zdravje.

Ogromno število študij je pokazalo, da ima celodnevno neprekinjeno sedenje negativen vpliv na naše zdravje. Tako se vedno več sodobnih podjetij zaveda, da lahko z nakupom dvižne mize, ki je nastavljiva po višini, ta izziv preprosto odpravi. Seveda ob upoštevanju, da nobena skrajnost ni priporočljiva. Ravno zato so dvižne mize odlične, saj omogočajo tako sedenje kot delo stoje.

Primeri

Vsestransko nastavljiva višina mize je odlična naložba za delovni prostor. Z Električno dvižno pisarniško mizo Fellowes Levado, si lahko prihranite čas in denar. Potrebujete le 90-sekund za montažo-preprosto zložite vnaprej sestavljene noge in jih pritrdite s patentiranim dizajnom SwiftLok ™. Intuitivna nastavitev pa z vrhunsko nadzorno ploščo Feather Lift ™ in štirimi nastavljivimi nastavitvami pomnilnika omogoča uporabnikom, da prilagodijo višino svoje mize, ne da bi pri tem izgubljali čas.

Delovna dvižna postaja je odlična izbira za primere, ko ne morete spremeniti svoje obstoječe mize v stoječe delovno mesto. Lotus Sit-Stand omogoča, da vaše klasično delovno mesto postane prilagodljivo po višini, brez montaže. Enostavno samo položite svoj ekran ter tipkovnico in miško na postajo ter pričnite z aktivnim delom.

Električna nastavljiva miza model FBL508 omogoča delo sedi-stoj na obeh straneh. Z jeklenim ogrodjem sta obe mizi povezani, električna motorja pa sta ločena. To omogoča istočasno različni višini v enem kompletu. Z uporabo digitalnega LED regulatorja lahko višino enostavno prilagodite v razponu od 680 do 1180 mm. Izbirate lahko med 4 barvami ogrodja in 14 barvami delovne plošče.

Prikaz vseh 15 rezultatov