Ljudje vse več časa preživljamo v zaprtih prostorih. Naj bo to v službi, doma ali v javnih prostorih. Živimo v dobi, ko se vse bolj zavedamo kroženja virusov in bakterij po zraku, kot kadarkoli do zdaj. A v zraku ni le to. Prašni delci, alergeni in ostali očesom nevidni delci, so pogosti vzrok za slabo počutje, bolezni in alergije. Da bi se izognili naštetemu, smo se v Zdravi pisarni odločili za čistilce zraka Blueair.

Čistilec zraka Blueair, je znane svetovne švedske blagovne znamke. Njihove prednosti so, da združujejo visoko zmogljivost z enostavno uporabo in odličnim videzom. Čistilec zraka Blueair Blue 3210 uporablja tehnologijo filtriranja HEPASilent, ki iz zraka učinkovito odstrani kar 99,79 % škodljivih delcev. Zasnovan je za prostore do 17 m2, kar je kot nalašč za manjše pisarne. V eni uri bo zrak škodljivih delcev očistil kar petkrat. 

Podobno deluje tudi čistilec zraka Blueair Blue Joy S. Z njim lahko pozabite na težave z nastavitvami – en gumb nadzira vse in vas hkrati obvesti, kdaj je čas za zamenjavo filtra. To naredi s pomočjo rdeče LED lučke, vendar za optimalno delovanje priporočamo zamenjavo filtra vsakih 6 mesecev. Po približno 7 sekundah se lučka LED samodejno zatemni za 10% svetlosti.

Spremenite nastavitve na daljavo iz pametnega telefona prek aplikacije Blueair ali se za glasovno upravljanje povežite z napravo, ki podpira Amazon Alexa. Prilagodite nastavitve čistilca zraka Blueair Classic 405, kot so varnostni zaklep za otroke, delovanje v nočnem načinu, nastavitve LED osvetlitve in še več, tako da ustrezajo vašemu življenjskemu slogu. Popolnoma filtrira zrak v sobi s priporočeno hitrostjo 5 x na uro in učinkovito zniža raven delcev v prostoru (v sobi do 65 m²).

Čistilec zraka Blueair Blue Pure 221 deluje na princip tridelne filtracije. Predfilter iz tkanine zagotavlja prvo zaščitno plast, ujame velike delce in podaljša življensko dobo primarnega filtra. Kombinirani filter za delce in ogljik uporablja plast aktivnega oglja za filtriranje lahkih gospodinjskih vonjav hišnih ljubljenčkov, kuhanja in kajenja. Medtem ko glavni filter za delce odstranjuje delce v zraku, kot so cvetni prah, prah, prhljaj hišnih ljubljenčkov in še več.

Eden naj tišjih čistilcev zraka v svoji kategoriji, je nedvomno Blue Pure 411. Ta zagotavlja, da lahko nemoteno spite, kar dokazuje tudi odobritveni pečat ‘’Quiet Mark’’. Pri najnižji hitrosti ventilatorja naprava ni glasnejša od šepeta (17 dB), pri najvišji hitrosti pa raven hrupa ustreza smo glasnosti v knjižnici (46 dB). 

Blue Pure 411 so neodvisno preizkusili tudi strokovnjaki Wirecutter in ga uvrstili na lestvico najboljših čistilcev zraka. V članku ‘’ Najboljši čistilec zraka’’ je Wirecutter model opisal kot ‘’majhen, učinkovit in privlačen’’.

Čistilci zraka lahko delujejo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, saj porabijo majn električne energije kot običajna žarnica. To jim omogoča visoka energetska učinkovitost (20-80 W). Kljub majhni porabi električne energije pa nam Čistilec zraka Blueair Classic 280i omogoča samodejno prilagajanje spreminjajočim se pogojem. Integrirani senzorji se samodejno prilagodijo trenutnim razmeram v okolju, tako da je kakovost zraka vedno na zdravi ravni.

Ukrepajte zdaj in začnite uživati koristi manjše onesnaženosti in boljše kakovosti zraka v notranjih prostorih z čistilci zraka naše ponudbe.

Prikaz vseh 12 rezultatov