Ljudje vse več časa preživljamo v zaprtih prostorih. Naj bo to v službi, doma ali v javnih prostorih. Živimo v dobi, ko se vse bolj zavedamo kroženja virusov in bakterij po zraku, kot kadarkoli do zdaj. A v zraku ni le to. Prašni delci, alergeni in ostali očesom nevidni delci, so pogosti vzrok za slabo počutje, bolezni in alergije. Da bi se izognili naštetemu, smo se v Zdravi pisarni odločili za čistilce zraka Blueair.

Čistilec zraka Blueair, je znane svetovne švedske blagovne znamke. Njihove prednosti so, da združujejo visoko zmogljivost z enostavno uporabo in odličnim videzom. Čistilec zraka Blueair Blue 3210 uporablja tehnologijo filtriranja HEPASilent, ki iz zraka učinkovito odstrani kar 99,79 % škodljivih delcev. Zasnovan je za prostore do 17 m2, kar je kot nalašč za manjše pisarne. V eni uri bo zrak škodljivih delcev očistil kar petkrat. 

Spremenite nastavitve na daljavo iz pametnega telefona prek aplikacije Blueair ali se za glasovno upravljanje povežite z napravo, ki podpira Amazon Alexa. Prilagodite nastavitve čistilca zraka Blueair Classic 405, kot so varnostni zaklep za otroke, delovanje v nočnem načinu, nastavitve LED osvetlitve in še več, tako da ustrezajo vašemu življenjskemu slogu. Popolnoma filtrira zrak v sobi s priporočeno hitrostjo 5 x na uro in učinkovito zniža raven delcev v prostoru (v sobi do 65 m²).

Čistilci zraka lahko delujejo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, saj porabijo majn električne energije kot običajna žarnica. To jim omogoča visoka energetska učinkovitost (20-80 W). Kljub majhni porabi električne energije pa nam Čistilec zraka Blueair Classic 280i omogoča samodejno prilagajanje spreminjajočim se pogojem. Integrirani senzorji se samodejno prilagodijo trenutnim razmeram v okolju, tako da je kakovost zraka vedno na zdravi ravni.

Ukrepajte zdaj in začnite uživati koristi manjše onesnaženosti in boljše kakovosti zraka v notranjih prostorih z čistilci zraka naše ponudbe.

Prikaz vseh 9 rezultatov