Čistilec zraka Blueair Blue 3210
Od 199,00 

Čistilec zraka Blueair Blue 3210

Od 199,00 

Popolnoma filtrira zrak v sobi s površino 17m² na vsakih 12 minut

 • Mali prostori
 • Zaščita pred bakterijami in virusi 24 ur na dan
 • Odstranjevanje alergenov, delcev, vonjav…
 • Samodejno uravnavanje pretoka zraka z vgrajenim senzorjem
 • LED lučka o kakovosti zraka
 • Vključen temno siv pralni predfilter
Počisti
Kategorija: SKU: N/A


  Opis

  Blueair Blue 3210

  Zaradi visoke zmogljivosti, enostavne uporabe in lepega videza je novi čistilec zraka Blue 3210 odlična izbira za ljudi, ki želijo dihati čisti zrak. Zasnovan za prostore do 17m2, v katerem s hitrostjo 5x na uro popolnoma prečisti zrak škodljivih delcev. V prostoru do 43m2 pa s hitrostjo 2x na uro.

  HEPASilent™

  Tehnologija filtriranja HEPASilent ™, ki učinkovito odstrani 99,97% delcev, kot so alergeni, prah, cvetni prah, prhljaj, plesen, hkrati pa ustvari čisto okolje za vas in vaše najdražje. Ogljikova mreža v filtru zmanjšuje tudi neprijetne vonjave in dim v gospodinjstvu.

  4 načini hitrosti

  Pritisnite enkrat za samodejni način, dvakrat za nočni način, trikrat za vsakdanji način in štirikrat za način povečanja pretoka zraka. Opremljen je s senzorjem, ki se samodejno prilagodi pogojem kakovosti zraka v realnem času. V nočnem načinu čistilec zraka deluje tiho pri nizki hitrosti in zasenčenih LED lučkah

  Tiho delovanje in energetska učinkovitost

  Blue 3210 lahko postavite kamorkoli, saj s svojim 360° dovodom zraka in tihim delovanjem – proizvaja 18dB na najnižji stopnji delovanja ter 48dBna najvišji stopnji, ne moti vašega vsakdanjika. Tehnologija HEPASilent ™ poskrbi za več svežega zraka z manjšo porabo energije. Na najnižji stopnji delovanja porabi Blue 3210 manj energije kot žarnica.

  Ste vedeli?

  90% časa preživimo v notranjih prostorih, kjer je zrak do 5 krat bolj onesnažen kot na prostem. Čistilci zraka Blueair zagotavljajo najboljšo zmogljivost v svojem razredu. Zagotavljajo vam zaščito pred negativnimi učinki, ki jih lahko povzroči onesnažen zrak.

  Modni zamenljivi filtri

  Z zamenljivimi vrhunskimi predfiltri, ki jih navdihuje skandinavska narava,je Blue zasnovan tako, da ustreza u osebnemu slogu. Vrhunska tkanina je hkrati pred-filter, ki zajema velike delce in podaljša življenjsko dobo primarnega filtra – tkanino posesajte ali operite v pralnem stroju (40 °), kadarkoli jo potrebujete za čiščenje.

  3 stopnje filtracije

  Predfilter iz tkanine nudi prvo plast zaščite, ki zajema velike delce in podaljša življenjsko dobo primarnega filtra. Kombinacija ogljikove mreže za filtriranje lahkih vonjav v gospodinjstvih, kuhanju in kajenju, in HEPA filtra za odstranjevanje delcev v zraku, kot so cvetni prah, prhljaj hišnih ljubljenčkov.

   

  Specifikacije:

  Povezava Wi-Fi za daljinsko upravljanjeNE
  Časovnik za vklop / izklopNE
  Indikator zamenjave filtraDA
  Prikazovalnik LEDDA
  PrenosenDA
  Integrirani zračni senzorjiDA
  Dimenzije (H x W x D)425 x 200 x 200 mm
  Teža izdelka1,68 kg
  Poraba energije2-10W
  Glasnost18-48 dB (A)
  Odprtine za izpust zrakazgoraj
  Odprtine za dovod zraka 360°
  Priporočena velikost sobe 17m2
  Menjava zraka na uro(ACH) 5
  Stopnja dovoda čistega zraka (CADR)Cvetni prah 163m³ (435 cfm) na uro
  Stopnja dovoda čistega zraka (CADR)Prah 181 m³ (400 cfm) na uro
  Stopnja dovoda čistega zraka (CADR)Dim 210 m³ (435 cfm) na uro