Podloge za roke in zapestje

Prikaz vseh 7 rezultatov

Podpora za roke Contour Universal ArmSupport

119,00 

Podpora za roke Contour Universal ArmSupport je obvezen ergonomski pripomoček za vse, ki veliko ur preživijo pred računalnikom. Z njim boste preprečili bolečine v predelu rok, ramen ter ohranili nevtralno telesno držo. Z Universal ArmSupport samodejno najdete optimalen delovni položaj. Roke so tako postavljene v ergonomsko pravilen položaj pred telesom, ne glede na sedeče ali stoječe delo.

 

Usnjena namizna podloga Gallaway Leather Desk Pad

39,00 

Namizna podloga za pisalno mizo je izredno trpežna in udobna. Za eleganten izgled vaše pisarne in enostavnejše upravljanje z računalniško miško. Prepreči nelagodje hladnih površin na vaše roke pri delu za pisalno mizo. Tako je tudi izredno uporabna podloga za roke. Na voljo v različnih barvah za vsak pisarniški prostor.

91,4 cm x 43,1cm

508g

Podpora za roke Mouzen ErgoFlow Pads

59,00 

ErgoFlow blazinice so bile zasnovane tako, da uporabnikom omogočajo tekoče manevriranje z rokami po delovnem prostoru s popolnim nadzorom svojih gibanj. Primerno za tiste, ki imajo več prostora za delo na svojih mizah / delovnih postajah. Namestitev ni potrebna, primerna za uporabo v trenutku in kadar koli. Usnjena površinska blazina za obe roki.

*V paketu sta dve blazini, po ena za vsako roko.

Podpora za roke RestWare

35,00 

Podloga za roke RestWare je ergonomska prenosna pena z naslonom za roke (ali komolec, zapestje, podlaket). Razbremeni neprijeten pritisk robov pisalnih miz na roke in prepreči hladen dotik delovnih površin. Preprečite diagnozo “računalniškega komolca”.

Izdelano v Sloveniji.

*V paketu sta dve blazini, po ena za vsako roko.