Prikazovanje 1–40 od 66 rezultatov

Računalniška očala Barner Dalston

Od 59,00 

Kakovostna in elegantna računalniška očala za zaščito oči pred modro svetlobo digitalnih naprav.

  • zmanjšujejo glavobole
  • izboljšajo počutje med delom pred zasloni
  • izberite med 8 barvami okvirjev
  • možnost dodatka sončnih leč kot clip-on

Garancija: 2 leti

Računalniška očala Barner Le Marais

Od 59,00 

Kakovostna in elegantna računalniška očala za zaščito oči pred modro svetlobo digitalnih naprav.

  • zmanjšujejo glavobole
  • izboljšajo počutje med delom pred zasloni
  • izberite med 8 barvami okvirjev
  • možnost dodatka sončnih leč kot clip-on

Garancija: 2 leti

Ergonomski pisarniški stol ErgoBull

270,00 

ErgoBull ima neobičajen videz in izstopa zaradi nenavadnega dizajna naslonjala. Ta stol ponuja več svobode gibanja. Naslonjalo za hrbet in vrh lahko na primer uporabite kot oporo za prsi, ko sedite nazaj. Več gibanja in raznolikih sedežev, tem bolje.

Cena brez montaže – stol je dobavljen razstavljen v petih večjih kosih.

Možni različni tipi materialov, barv, mehanizmov in dodatkov. Pokličite za več informacij.

 

Ergonomski pisarniški stol ErgoWork

295,00 

Nikoli ne boste imeli težav udobno sedeti dlje časa z modelom ErgoWork. Mehanizem Donati D109, udoben sedež s dekorativnimi šivi (brez prevleke) in nastavitvijo globine, mrežastim naslonom za hrbet z nastavitvijo višine ter diagonalnimi nasloni za roke, nastavljivimi po višini, širini in globini, zagotavljajo udobno sedenje dlje časa. Ta pisarniški stol je opremljen s črnim podstavkom s prašno barvanim plinskim cilindrom in večnamenskimi kolesi.

Garancija: 10 let.

Cena brez montaže – stol je dobavljen razstavljen v petih večjih kosih.

Možni različni tipi materialov, barv, mehanizmov in dodatkov. Pokličite za več informacij.

 

Ergonomski pisarniški stol ErgoWork Comfort

315,00 

Ergonomski pisarniški stol ErgoWork Comfort je udoben in ergonomsko zasnovan. Popolnoma je prilagodljiv vsakemu delu vašega telesa in poskrbi za večjo produktivnost. Ima elegantno in brezčasno obliko. Zasnovan po najvišjih kakovostnih standardih.

Garancija: 10 let.

Cena brez montaže – stol je dobavljen razstavljen v petih večjih kosih.

Možni različni tipi materialov, barv, mehanizmov in dodatkov. Pokličite za več informacij.

Ergonomski stol HÅG Capisco Puls 8020

635,00 

Ergonomski stol HÅG Capisco Puls 8020 je nižjecenovni brat svetovno znanega modela Capisco, saj ima hrbtišče izdelano iz durabilne plastike, sedež je pa oblazinjen z mrežasto tkanino. Ohranjen je ergonomsko oblikovan sedež v obliki sedla, ki ga lahko nastavite med nizkim in visokim delovnim položajem, vse do stoječega položaja. Omogoča dinamično gibanje, medtem ko še vedno sedite v uravnoteženem položaju. Za zdravo pisarniško in industrijsko delo.

Na voljo več barv in materialov. Za več informacij nas pokličite.

Pleksi pregrada za zaslon Dataflex Addit hygiene screen 310

89,00 

Higienski zaslon Addit ustvarja varnejšo delitev med vami in vašimi sodelavci. Zaslon se enostavno namesti na nosilec vašega monitorja z isto povezavo VESA 100×100, ki monitor drži na svojem mestu. Zaradi tega je vedno v popolnem položaju za vašo zaščito in zaščito vaših kolegov. Idealno za mize z enim zaslonom in dvižne mize.

*Cena brez nosilca za zaslon

Garancija: 5 let

AKCIJA

Ergonomski stol HÅG Capisco® 8106

1.370,00  1.250,00 

Ergonomski stol HÅG Capisco 8106 je klasični model svetovno priznane linije pisarniških stolov. Sedež v obliki sedla lahko nastavite med nizkim in visokim delovnim položajem, vse do stoječega položaja. Omogoča dinamično gibanje, medtem ko še vedno sedite v uravnoteženem položaju. Za zdravo pisarniško delo.

Ročna dvižna miza Ergomaster FSK350

Od 297,00 

Ročno nastavljiva miza z enostavno montažo za vse, ki želite občasno stoječe delovno mesto ali pa samo pravilno nastavljeno višino svoje delovne mize.

Izberite med 3 barvami ogrodja in 14 barvami delovne plošče.

 

Garancija: ogrodje 5 let

* Cena NE VKLJUČUJE montaže.

 

IZBERITE:

Električna dvižna pisarniška miza Ergomaster FSL500

Od 445,00 

Električna dvižna pisarniška miza s svojim jeklenim ogrodjem s sinhroniziranima motorjema omogoča tiho in zanesljivo delovanje. S tem modelom boste nadgradili svoj delovni prostor v funkcionalen in zdravju prijazen prostor. Z uporabo LED regulatorja lahko višino enostavno prilagodite v razponu od 680 do 1180 mm. Prilagodljiva tudi v širino. Izberite med 4 barvami ogrodja in 15 barvami delovne plošče.

V kolikor želite ploščo, narejeno po meri (material, barva, oblika, dimenzija), nas kontaktirajte.

Garancija: ogrodje 5 let / elektronika 2 leti

* Cena ne vključuje montaže.

 

Izberite barvo:

Električna kotna dvižna pisarniška miza Ergomaster FCL500

Od 645,00 

Električna nastavljiva miza s spominskim regulatorjem za kotne postavitve delovnih mest.

Vrhunsko jekleno ogrodje s tremi sinhroniziranimi motorji, tiho delovanje in enostavna montaža.

Izberite med 4 barvami ogrodja in 14 barvami delovne plošče.

 

Garancija: ogrodje 5 let / elektronika 2 leti

* Cena ne vključuje montaže.

 

Električna dvojna dvižna miza Ergomaster FBL508

Od 775,00 

Električna nastavljiva miza model FBL508 omogoča delo sedi-stoj na obeh straneh. Z jeklenim ogrodjem sta obe mizi povezani, električna motorja pa sta ločena. To omogoča istočasno različni višini v enem kompletu. Z uporabo digitalnega LED regulatorja lahko višino enostavno prilagodite v razponu od 680 do 1180 mm. Izbirate lahko med 4 barvami ogrodja in 14 barvami delovne plošče.

Garancija: ogrodje 5 let / elektronika 2 leti.

*cena ne vključuje montaže.

 

Izberite barvo ogrodja, barvo plošče in vpišite dimenzijo plošče:

Otroška nastavljiva mizica Taby

147,00 

Popolnoma razstavljiva in po višini nastavljiva otroška miza Taby je odlična izbira za otroško delovno površino. Namenjena je otrokom od 2. do 8. leta starosti. Bukov les ogrodja je finalno obdelan s postopkom brušenja in oljen, delovna plošča pa z lakirano površino omogoča, da poteze barvic in flomastrov tudi enostavno obrišete s krpo.

Mizica ima nastavljivo višino nog v obliki posameznih kock, ki se pritrdijo s priloženimi vijaki. S kockami se lahko otrok igra in ustvarja do takrat, ko del kock postane del nog. Tako postopoma kock “zmanjka”, mizica ob enem raste, otrok pa lahko sedi pravilno ves čas.

Rok dobave: 8 dni

Nosilec za monitor Dataflex Viewgo 12

109,00 

Dve razširitvi omogočata neodvisno nastavitev globine monitorja, brezstopenjsko nastavljanje višine pa omogoča vsakemu uporabniku, da najde svoj optimalen ergonomski položaj. Kabli se zlahka skrijejo v aluminijastih palicah in podaljških rok, da ustvarijo urejen, profesionalen vtis.

Nosilec za monitor Dataflex Viewmate 65 / 03

109,00 

Enojni nosilec za monitor model Viewmate 65 znamke Dataflex bo pripomogel k prilagoditvi delovnega okolja vašim potrebam. Izjemno kompaktna rešitev za enostavno nastavitev monitorja na mizo ali na steno. Namizni model je nastavljiv po višini, globina je fiksna.

Nosilec za monitor Dataflex Viewlite 12 / 22

219,00 

Enojni nosilec za monitor Viewlite 12 Dataflex ima integrirano tehnologijo za prosto premikanje v vse smeri. Dvojno podaljšanje z enostavno in prilagodljivo ergonomsko namestitvijo položaja zaslona pa zmanjšuje bolečine v hrbtu, vratu in očeh.

Nosilec za monitor Dataflex Viewmate plus 83

219,00 

Enojni nosilec za monitor Dataflex Viewmate plus 83 je primeren za skoraj vsak ekran. Prilagodljiv je po višini in globini – že samo z dotikom vaših prstov iz udobnega položaja.
Nastavljiv po višini in globini. Vsebuje omejevalnik vrtenja roke.

Nosilec za monitor Dataflex Viewmate 63

239,00 

Dvojni nosilec za monitor Viewmate 63 Dataflex pripomore k prilagoditvi delovnega okolja z dvemi monitorji. Dvojna rešitev z nastavitveno ročico za enostavno nastavitev monitorjev na delovni površini. Nastavljiv po višini in globini.

Nosilec za monitor Dataflex Viewlite 14

377,00 

Dvojni nosilec za monitor Viewlite 14 Dataflex s tehnologijo za prosto premikanje v vse smeri omogoča večji pregled in boljšo produktivnost na delovnem mestu. S prilagodljivo ergonomsko namestitvijo položaja zaslona pa preprečimo tudi bolečine v hrbtenici in vratu.

Možna uporaba z dvemi monitorji ali pa z enim monitorjem in stojalom za prenosnik.

AKCIJA

Zložljivo stojalo za prenosnik ali tablico Contour Laptop Stand

42,00  39,00 

Zložljivo stojalo za prenosnik ali tablico Contour Laptop Stand je odlična ergonomska rešitev za vse pisarniške nomade. Ker je stojalo zložljivo, ga lahko pospravite celo v žep. Delo od doma, sestanek pri stranki ali delo v prostorih za skupinsko delo (Coworking) – zložljivo stojalo vam povsod zagotavlja ergonomijo.

AKCIJA

Stojalo za prenosnik z ventilatorjem Cooler Master Ergostand IV

55,00  45,00 

Stojalo za prenosnik z ventilatorjem Notepal ERGOSTAND IV, omogoča, da se vaš prenosnik ne pregreva in deluje brezhibno. S svojim elegantnim dizajnom in inovativno mrežasto ploščo močno izboljša zmogljivosti hlajenja naprave. Brez hrupa. Ima kar 5 nastavitev višine za zdrav položaj vaše telesne drže. Poseben dodatek je še svetlobni ​​LED trak in 4 USB vhodi. Nepogrešljiv v pisarni ali za delo od doma. 

AKCIJA

Stojalo za prenosnik in toolbox Dataflex Addit Bento®

97,00  89,00 

Stojalo za prenosnik, ki poleg pravilne nastavitve višine prenosnika omogoča tudi shranjevanje manjših pisarniških pripomočkov. Torej, organizacija delovnega mesta in ergonomski nosilec za prenosnik v enem izdelku – Stojalo za prenosnik in toolbox Dataflex Addit Bento® Lahko je tudi odlična rešitev za delo od doma.

Ergonomska miška Contour Mouse

79,00 

Klasike nikoli ne gredo iz stila

Naša prva ergonomska miška, Contour Mouse, je od začetka leta 1996 v veliki meri ostala nespremenjena. V skladu s svojo patentirano obliko in različnimi velikostmi smo posodobili strojno opremo in njene funkcije, da se bo ta klasika spet počutila kot novo.

AKCIJA

Ergonomska miška Logitech MX Master for Business

89,00  83,00 

Ergonomska miška Logitech MX Master for Business je brezžična laserska miška. Futuristična oblika strukture računalniške miške podpira roko in zapestje v udobnem naravnem položaju. Z premišljeno postavljenimi gumbi in koleščki omogoča natančen nadzor in nemoteno uporabniško izkušnjo v pisarni ali za delo od doma. Garancija 2 leti.

Nastavljiva vertikalna ergonomska miška Contour Unimouse

99,00 

Ergonomska računalniška miška Unimouse Contour je revolucionaren del pisarniške opreme, s katerim preprečite ali ublažite bolečine v zapestju – sindrom karpalnega kanala. Zmanjšuje napetosti in krčenje mišic.

Premišljena oblika ne zagotavlja le izjemnega udobja za vaše zapestje med dolgotrajno uporabo v pisarni ali za delo od doma. Njeno zmogljivost zagotavlja najsodobnejši optični senzor. Spremenljive hitrosti kazalca omogočajo natančnost, ki ustreza hitrosti vašega dela. Nastavljivi kot računalniške miške pa omogoča računalniško miško po meri. 

Brezžična ali žična povezava, na voljo tudi miška za levičarje.

Ergonomska miška Logitech MX Master 2S

109,00 

Ergonomska miška Logitech MX Master 2S je brezžična in z izjemno natančnim laserskim senzorjem do kar 4000 dpi! Dovršena oblika nudi ergonomski oprijem roke in zapestja – za udoben položaj. Z premišljeno postavljenimi gumbi, koleščki ter precizno lasersko tehnologijo pa omogoča natančen nadzor in nemoteno uporabniško izkušnjo. Izjemno dolgo vzdržjiva polnilna baterija. Garancija 2 leti.

Vertikalna ergonomska miška Logitech MX Vertical

119,00 

Brezžična ergonomska miška MX Vertical se ponaša z izjemno napredno ergonomsko zasnovo, ki tudi med dolgotrajno uporabo zagotavlja pravilen naraven položaj zapestja, kar zmanjšuje krčenje mišic in možnosti poškodbe zapestja. Omogoča brezžično povezovanje preko tehnologije Bluetooth, preko Unifying USB vmesnika ali žično preko USB-C vmesnika. Odlična nadgradnja ergonomije v pisarni ali za delo od doma. 

AKCIJA

Ergonomska miška | HandShoe Mouse

150,00  139,00 

Mišica HandShoe je zasnovana tako, da ustreza roki kot rokavicam. Uporaba ne potrebuje prijema, zaradi česar je odlična rešitev za vse, ki želijo miško, v katero lahko samo odpočijejo. Uporaba računalniške miške je neboleča in bolj udobna. Ima edinstven patentiran dizajn, ki je oblikovan tako, da se udobno prilega vaši roki.