Prikazovanje 1–40 od 53 rezultatov

Pisarniški stol Chairsupply A370

270,00 

A370 ima neobičajen videz in izstopa zaradi nenavadnega dizajna naslonjala. Ta stol ponuja več svobode gibanja. Naslonjalo za hrbet in vrh lahko na primer uporabite kot oporo za prsi, ko sedite nazaj. Več gibanja in raznolikih sedežev, tem bolje.

Cena brez montaže – stol je dobavljen razstavljen v petih večjih kosih.

Možni različni tipi materialov, barv, mehanizmov in dodatkov. Pokličite za več informacij.

 

Pisarniški stol Chairsupply 787 Edition EX

295,00 

Nikoli ne boste imeli težav udobno sedeti dlje časa z izdajo 787. Mehanizem Donati D109, udoben sedež s dekorativnimi šivi (brez prevleke) in nastavitvijo globine, mrežastim naslonom za hrbet z nastavitvijo višine ter diagonalnimi nasloni za roke, nastavljivimi po višini, širini in globini, zagotavljajo udobno sedenje dlje časa. Ta pisarniški stol je opremljen s črnim podstavkom s prašno barvanim plinskim cilindrom in večnamenskimi kolesi.

Izdaja 787 ima standardno 10-letno garancijo za popolno storitev.

Cena brez montaže – stol je dobavljen razstavljen v petih večjih kosih.

Možni različni tipi materialov, barv, mehanizmov in dodatkov. Pokličite za več informacij.

 

Pisarniški stol Chairsupply 787 Edition Comfort EX

315,00 


Ergonomski pisarniški stol Chairsupply 787 Comfort EX je udoben in ergonomsko zasnovan. Popolnoma je prilagodljiv vsakemu delu vašega telesa. Preprečuje bolečine v hrbtenici in poskrbi za večjo produktivnost. Ima elegantno in brezčasno obliko. Zasnovan po najvišjih kakovostnih standardih. Sestavljen je iz izjemno kakovostnih materialov. Garancija 10 let.

Pisarniški stol Chairsupply 757 EX

355,00 

Nikoli ne boste imeli težav udobno sedeti dlje časa z modelom 757 EX. Mehanizem Donati D109, udoben sedež s dekorativnimi šivi in nastavitvijo globine 6 cm, mrežastim naslonom za hrbet ter nastavitvijo po višini, širini in globini diagonalnih naslonov za roke zagotavljajo udobno sedenje dlje časa. Ta pisarniški stol je opremljen tudi s poliranim aluminijevim podstavkom s kromiranim plinskim dvigalom in večnamenskimi kolesi.

757 EX ima standardno petletno garancijo.

Cena brez montaže – stol je dobavljen razstavljen v petih večjih kosih.

Možni različni tipi materialov, barv, mehanizmov in dodatkov. Pokličite za več informacij.

Ročna dvižna miza Ergomaster FSK350

297,00 347,00 

Ročno nastavljiva miza z enostavno montažo za vse, ki želite občasno stoječe delovno mesto ali pa samo pravilno nastavljeno višino svoje delovne mize.

Izberite med 3 barvami ogrodja in 14 barvami delovne plošče.

 

Garancija: ogrodje 5 let

* Cena NE VKLJUČUJE montaže.

 

Električna dvižna pisarniška miza Ergomaster FSL500

445,00 495,00 

Električna dvižna pisarniška miza s svojim jeklenim ogrodjem s sinhroniziranima motorjema omogoča tiho in zanesljivo delovanje. S tem modelom boste nadgradili svoj delovni prostor v funkcionalen in zdravju prijazen prostor. Z uporabo LED regulatorja lahko višino enostavno prilagodite v razponu od 680 do 1180 mm. Prilagodljiva tudi v širino. Izberite med 4 barvami ogrodja in 14 barvami delovne plošče.

Garancija: ogrodje 5 let / elektronika 2 leti

* Cena ne vključuje montaže.

 

Električna kotna dvižna pisarniška miza Ergomaster FCL500

645,00 695,00 

Električna nastavljiva miza s spominskim regulatorjem za kotne postavitve delovnih mest.

Vrhunsko jekleno ogrodje s tremi sinhroniziranimi motorji, tiho delovanje in enostavna montaža.

Izberite med 4 barvami ogrodja in 14 barvami delovne plošče.

 

Garancija: ogrodje 5 let / elektronika 2 leti

* Cena ne vključuje montaže.

 

Električna dvojna dvižna miza Ergomaster FBL508

745,00 795,00 

Električna nastavljiva miza model FBL508 omogoča delo sedi-stoj na obeh straneh. Z jeklenim ogrodjem sta obe mizi povezani, električna motorja pa sta ločena. To omogoča istočasno različni višini v enem kompletu. Z uporabo digitalnega LED regulatorja lahko višino enostavno prilagodite v razponu od 680 do 1180 mm. Izbirate lahko med 4 barvami ogrodja in 14 barvami delovne plošče.

Garancija: ogrodje 5 let / elektronika 2 leti.

*cena ne vključuje montaže.

Otroška nastavljiva mizica Taby

147,00 

Popolnoma razstavljiva in po višini nastavljiva otroška miza Taby je odlična izbira za otroško delovno površino. Namenjena je otrokom od 2. do 8. leta starosti. Bukov les ogrodja je finalno obdelan s postopkom brušenja in oljen, delovna plošča pa z lakirano površino omogoča, da poteze barvic in flomastrov tudi enostavno obrišete s krpo.

Mizica ima nastavljivo višino nog v obliki posameznih kock, ki se pritrdijo s priloženimi vijaki. S kockami se lahko otrok igra in ustvarja do takrat, ko del kock postane del nog. Tako postopoma kock “zmanjka”, mizica ob enem raste, otrok pa lahko sedi pravilno ves čas.

Rok dobave: 8 dni

Nosilec za monitor Dataflex Viewgo 12

109,00 

Dve razširitvi omogočata neodvisno nastavitev globine monitorja, brezstopenjsko nastavljanje višine pa omogoča vsakemu uporabniku, da najde svoj optimalen ergonomski položaj. Kabli se zlahka skrijejo v aluminijastih palicah in podaljških rok, da ustvarijo urejen, profesionalen vtis.

Nosilec za monitor Dataflex Viewmate 65 / 03

109,00 

Enojni nosilec za monitor model Viewmate 65 znamke Dataflex bo pripomogel k prilagoditvi delovnega okolja vašim potrebam. Izjemno kompaktna rešitev za enostavno nastavitev monitorja na mizo ali na steno. Namizni model je nastavljiv po višini, globina je fiksna.

Nosilec za monitor Dataflex Viewlite 12 / 22

219,00 

Enojni nosilec za monitor Viewlite 12 Dataflex ima integrirano tehnologijo za prosto premikanje v vse smeri. Dvojno podaljšanje z enostavno in prilagodljivo ergonomsko namestitvijo položaja zaslona pa zmanjšuje bolečine v hrbtu, vratu in očeh.

Nosilec za monitor Dataflex Viewmate plus 83

219,00 

Enojni nosilec za monitor Dataflex Viewmate plus 83 je primeren za skoraj vsak ekran. Prilagodljiv je po višini in globini – že samo z dotikom vaših prstov iz udobnega položaja.
Nastavljiv po višini in globini. Vsebuje omejevalnik vrtenja roke.

Nosilec za monitor Dataflex Viewmate 63

239,00 

Dvojni nosilec za monitor Viewmate 63 Dataflex pripomore k prilagoditvi delovnega okolja z dvemi monitorji. Dvojna rešitev z nastavitveno ročico za enostavno nastavitev monitorjev na delovni površini. Nastavljiv po višini in globini.

Nosilec za monitor Dataflex Viewlite 14

377,00 

Dvojni nosilec za monitor Viewlite 14 Dataflex s tehnologijo za prosto premikanje v vse smeri omogoča večji pregled in boljšo produktivnost na delovnem mestu. S prilagodljivo ergonomsko namestitvijo položaja zaslona pa preprečimo tudi bolečine v hrbtenici in vratu.

Možna uporaba z dvemi monitorji ali pa z enim monitorjem in stojalom za prenosnik.

Stojalo za prenosnik z ventilatorjem Cooler Master Ergostand IV

55,00 

Stojalo za prenosnik z ventilatorjem Notepal ERGOSTAND IV, omogoča, da se vaš prenosnik ne pregreva in deluje brezhibno. S svojim elegantnim dizajnom in inovativno mrežasto ploščo močno izboljša zmogljivosti hlajenja naprave. Brez hrupa. Ima kar 5 nastavitev višine za zdrav položaj vaše telesne drže. Poseben dodatek je še svetlobni ​​LED trak in 4 USB vhodi.

Akcija!

Stojalo za prenosnik in toolbox Dataflex Addit Bento®

97,00  89,00 

Stojalo za prenosnik, ki poleg pravilne nastavitve višine prenosnika omogoča tudi shranjevanje manjših pisarniških pripomočkov. Torej, organizacija delovnega mesta in ergonomski nosilec za prenosnik v enem izdelku – Stojalo za prenosnik in toolbox Dataflex Addit Bento®

Ergonomska miška Contour Mouse

79,00 

Klasike nikoli ne gredo iz stila

Naša prva ergonomska miška, Contour Mouse, je od začetka leta 1996 v veliki meri ostala nespremenjena. V skladu s svojo patentirano obliko in različnimi velikostmi smo posodobili strojno opremo in njene funkcije, da se bo ta klasika spet počutila kot novo.

Ergonomska miška Logitech MX Master for Business

89,00 

Ergonomska miška Logitech MX Master for Business je brezžična laserska miška. Futuristična oblika strukture računalniške miške podpira roko in zapestje v udobnem naravnem položaju. Z premišljeno postavljenimi gumbi in koleščki omogoča natančen nadzor in nemoteno uporabniško izkušnjo. Garancija 2 leti.

Nastavljiva vertikalna ergonomska miška Contour Unimouse

99,00 

Ergonomska računalniška miška Unimouse Contour je revolucionaren del pisarniške opreme, s katerim preprečite ali ublažite bolečine v zapestju – sindrom karpalnega kanala. Zmanjšuje napetosti in krčenje mišic.

Premišljena oblika ne zagotavlja le izjemnega udobja za vaše zapestje med dolgotrajno uporabo, njeno zmogljivost zagotavlja najsodobnejši optični senzor. Spremenljive hitrosti kazalca omogočajo natančnost, ki ustreza hitrosti vašega dela. Nastavljivi kot računalniške miške pa omogoča računalniško miško po meri.

Brezžična ali žična povezava, na voljo tudi miška za levičarje.

Ergonomska miška Logitech MX Master 2S

109,00 

Ergonomska miška Logitech MX Master 2S je brezžična in z izjemno natančnim laserskim senzorjem do kar 4000 dpi! Dovršena oblika nudi ergonomski oprijem roke in zapestja – za udoben položaj. Z premišljeno postavljenimi gumbi, koleščki ter precizno lasersko tehnologijo pa omogoča natančen nadzor in nemoteno uporabniško izkušnjo. Izjemno dolgo vzdržjiva polnilna baterija. Garancija 2 leti.

Vertikalna ergonomska miška Logitech MX Vertical

119,00 

Brezžična ergonomska miška MX Vertical se ponaša z izjemno napredno ergonomsko zasnovo, ki tudi med dolgotrajno uporabo zagotavlja pravilen naraven položaj zapestja, kar zmanjšuje krčenje mišic in možnosti poškodbe zapestja. Omogoča brezžično povezovanje preko tehnologije Bluetooth, preko Unifying USB vmesnika ali žično preko USB-C vmesnika.

Akcija!

Ergonomska miška | HandShoe Mouse

150,00  139,00 

Mišica HandShoe je zasnovana tako, da ustreza roki kot rokavicam. Uporaba ne potrebuje prijema, zaradi česar je odlična rešitev za vse, ki želijo miško, v katero lahko samo odpočijejo. Uporaba računalniške miške je neboleča in bolj udobna. Ima edinstven patentiran dizajn, ki je oblikovan tako, da se udobno prilega vaši roki.

Akcija!

Ergonomska miška Contour RollerMouse Pro3

285,00  279,00 

Naša linija izdelkov RollerMouse ima eno preprosto poslanstvo: izboljšati svoje početje. RollerMouse je zasnovan tako, da ga namestite pred vašo tipkovnico in za nadzor kazalca uporabljate naš patentirani roler. RollerMouse je mogoče uporabljati dvoročno in spodbuja uporabo prstov in palcev za bolj zdrave in produktivne delovne izkušnje. Povezava preko USB kabla.

 

Želite brezplačni preizkus?
Pokličite na 051 340 393 ali pišite na info@zdrava-pisarna.si!
Akcija!

Ergonomska miška Contour RollerMouse Pro3 Plus

305,00  289,00 

RollerMouse Pro3 Plus je razvit za zahtevne naloge, ki zahtevajo ponavljajoče se gibe in je odlična možnost za profesionalce in vse druge, ki miško uporabljajo dlje časa. Pro3, ki sedi pod tipkovnico, odpravlja potrebo po doseganju miške in zmanjšuje stres od vratu do prstov. Širina tega RollerMouse je še posebej primerna za tipkovnice standardne ali polne velikosti za udobno tipkanje.

 

Želite brezplačni preizkus?
Pokličite na 051 340 393 ali pišite na info@zdrava-pisarna.si!

Ergonomska miška Contour RollerMouse Red

339,00 

Izboljšajte svoje zmogljivosti z RollerMouse Red

RollerMouse Red je serija ergonomskih mišk z večkrat nagrajenim dizajnom, ki vam zagotavlja variacijo in nadzor, ko preživite več ur dela pred računalnikom. Gumbi RollerMouse Red in odprta valjčna vrstica vam omogočajo izmenično med desno in levo roko. Zmanjšuje ponavljajoče se poškodbe, povezane z enostransko uporabo mišic in kite, ter zagotavlja večje zmogljivosti po dolgem dnevu dela z miško.

 

Želite brezplačni preizkus?
Pokličite na 051 340 393!
Akcija!

Ergonomska miška Contour RollerMouse Red Plus

355,00  349,00 

Z RollerMouse Red Plus imate na voljo vse prednosti RollerMouse Red z dodatkom podaljšane podpore iz usnja. Izkusite neprimerljivo udobje, nadzor in natančnost s pomočjo RollerMouse Red Plus, inovativne, ergonomske miške, ki sedi pred tipkovnico. Uporabnikom omogoča delo v optimalnem delovnem območju s sproščenimi rokami in nevtralno držo zapestja.

 

Želite brezplačni preizkus?
Pokličite na 051 340 393 ali pišite na info@zdrava-pisarna.si!
Akcija!

Ergonomska miška Contour RollerMouse Free3

370,00  365,00 

Ergonomska in lahka z velikim udobjem

Contour RollerMouse Free3 je s svojo elegantno in nizko zasnovo primeren za tanke in kompaktne tipkovnice. Zaradi majhne teže je RollerMouse Free3 očitna izbira, če pogosto menjate delovno postajo, vendar ne želite ogrožati ergonomije in udobja, ki jih ponuja RollerMouse.

Računalniška tipkovnica Contour Balance Keyboard

99,00 

Popoln partner. Popolno prileganje.

 

Balance Keyboard je bila narejena za vas in za vaš način dela.

Računalniška tipkovnica je zasnovana tako, da je primerna za RollerMouse Red, Red plus in Free2, tipkovnica za ravnotežje postavi roke v popoln položaj za tipkanje in uporabo računalniške miške.

Akcija!

Komplet ergonomska tipkovnica in miška Microsoft Sculpt Ergonomic

139,00  129,00 

Obokana oblika brezžične računalniške tipkovnice zmanjša in popravi zvijanje zapestij, ki lahko povzroči bolečino in omejitve mobilnosti. Razdeljena tipkovnica in veliki podloženi naslon za dlani spodbujata sproščeno in naravno držo rok in zapestij. Ukrivljene tipke se držijo naravnih krivulj prstov. Ločena numerična tipkovnica omogoča natančno prilagajanje delovnega okolja vašim osebnim potrebam.

Ergonomsko oblikovana brezžična miška v kompletu.

Postavitev črk: EN / UK

Ergonomska tipkovnica Microsoft Surface Ergonomic

165,00 

Edinstven dizajn za udobje in funkcionalnost

Brezžična ergonomsko oblikovana tipkovnica Microsoft surface ergonomic je odlična izbira za vse ki iščete ergonomsko tipkovnico za udobno večurno delo za računalnikom.
Ergonomska tipkovnica je obokane oblike, kar omogoča naravni ergonomski položaj rok. Brezžične računalniške tipkovnice zmanjša in popravi zvijanje zapestij, ki lahko povzroči bolečino in omejitve mobilnosti.
Veliki podloženi naslon za dlani iz alkantare spodbuja sproščeno in naravno držo rok in zapestij. Ukrivljene tipke se držijo naravnih krivulj prstov.
Povezljivost preko Bluetooth 4.0.

Garancija: 1 leto

Rok dobave: 10 dni