Počivalo za noge Dataflex Addit Footrest
45,00  Dodaj v košarico

Počivalo za noge Dataflex Addit Footrest

45,00 

Počivalo za noge podpira noge in tako posredno pomaga mišicam spodnjega dela hrbta, kar olajša sedenje naravnost. Ta praktična opora za noge je nastavljiva po višini, kotu in ima štiri različne nastavitve. Popolna podpora za vse, ki potrebujete podstavek za noge. Prilagodljiv, kakovostni in nevpadljivega dizajna.

Na zalogi (se lahko naroči)

Dostava: 5-7 dni (če ni na zalogi)

Kategorija:


  Opis

  Počivalo za noge Dataflex Addit Footrest

   

  Lahko je počivalo za noge, naslon za stopala, podnožnik, podstavek za noge ali opora za noge. Kakor koli že poimenujete to idealno rešitev za vse, ki ste manjši od povprečne telesne višine – rešuje vaš izziv.

  Počivalo za noge Dataflex Addit Footrest je odličen pisarniški pripomoček. Ob delu za pisalno mizo pomaga ohranjati optimalen kolenski kot za boljšo prekrvavljenost, manjšo napetost v nogah, hrbtu in ramenih. Še posebej je priročen za osebe nižje od povprečne telesne višine. Ob neustreznem pisarniškem stolu in previsoki pisalni mizi ima veliko število pisarniških delavcev izzive. Vse to pa privede do slabega počutja ali celo bolečin.

  ______________

  – ustrezna višina za večje udobje in boljšo ergonomijo
  – večja prekrvavljenost
  – zmanjšuje pritisk na spodnji del hrbta
  – boljša telesna drža
  – manjša napetost v nogah in ramenih
  – popolnoma prilagodljiv

  _______________

   

  S kakovostnim ergonomskim počivalom za noge Dataflex Addit Footrest, znanim podstavkom za noge, vam bo omogočena optimalna telesna pozicija med sedenjem. Ne pozabite, da mora biti kolenski kot 90 stopinj. Z enostavno uporabo počivala za noge Dataflex to lahko z lahkoto dosežete.

   

  Zaradi prevleke s trpežno gumo, odporno na umazanijo, bo poskrbljeno tudi za tople noge. Ta model je zato še posebej priljubljen pri vseh, ki jih pogosto zebe v noge. Tako ne mislijo ves čas na neudobje, ampak se lažje skoncentrirajo na opravljanje dela.

   

  Počivalo za noge Dataflex Addit Footrest je namenjeno izboljšanju vašega počutja med sedečim delom. Počivalo za noge ima močno ogrodje, gumijaste podstavke za stabilno postavitev in nedrseč črn podstavek za noge z možnostjo nastavitve na 4 različne višine. Ter seveda nastavljiv nagib z možnostjo nastavitve kar 4 različnih kotov: 6, 12, 16 in 25 stopinj.

   

   

  TEHNIČNE PODROBNOSTI:

   

  OBLIKA: Privlačen dizajn
  KOT NAGIBA: kot je nastavljiv v 4 različnih nastavitvah
  MOŽNOST NAGIBA: Nastavitev kota v 3 korakih: 6 °, 12 °, 16 ° in 25 °
  VIŠINA: nastavljiv od 79 – 111 mm (3,1 “- 4,4”)
  VELIKOST: (š x d x h): 450 x 348 – 371 x 79 – 111 mm (17,7 x 13,7 – 3,1 x 4,4 “)

  Customer Reviews

  Based on 12 reviews
  83%
  (10)
  8%
  (1)
  8%
  (1)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  M
  Marina Šuligoj Fišer
  Odličen izdelek za lajšanje bolečin

  Odličen pripomoček v pisarni, sem zelo zadovoljna. Noge me pri sedenju ne bolijo več. Zelo priporočam za osebe, ki imajo težave s krčnimi žilami.

  S
  Suzana Majdak
  super izdelek

  Super izdelek

  D
  DANIJELA LIBEK

  Počivalo za noge Dataflex Addit Footrest

  J
  J.

  Super izdelek

  U
  Urša

  V redu pripomoček za v pisarno.

  A
  Anonimno
  ODLIČNO

  Odlično za moje noge,ker pri delu sedim.

  M
  Mirjana
  Odličen izdelek

  Meni res pomaga, saj zaradi preveč sedenja noge rade otekajo in včasih čutim celo mravljinčenje. Z uporabo počivala to skoraj izgine.

  T
  TOMAŽ CEMIČ

  Počivalo za noge Dataflex Addit Footrest

  A
  Anonimno
  Pocivalo za noge

  Odlicno

  A
  Amadej Jurij Škibin
  Odlično počivalo za noge

  Počivalo za noge je odlično, ker imam visoko računalniško mizo in temu primerno dvignjen stol, zaradi katerega bi mi noge brez počivala bingljale. Počivalo je lepo oblazinjeno, zato je prijetno za boso ali za uporabo v nogavicah. Priporočam vsem tako za delo za računalnikom, kot tudi za vsa druga opravila za pisalno mizo.

  Priporočamo tudi…