Dataflex: Home - Feeling at work

 

Dataflex je nizozemsko podjetje s 30-letno tradicijo, kjer se zavedajo pomena usterzne ergonomske opreme na delovnem mestu. Njihove inovacije pa niso le ergonomsko popolne, ampak tudi oblikovno dovršene. Spoznajte jih:

Kolekcije izdelkov dosegajo optimalno razmerje med funkcionalnostjo, dizajnom in ceno. Medtem, ko pomagajo ustvarjati ergonomsko ustrezna delovna okolja, ki ustrezajo proračunu - vedno držijo isti nivo kakovosti izdelkov.

 

Dataflex ergonomsko opremo uporabljajo različni naročniki. Od freelancerjev do multinacionalk, od tovarn do bank. Ker nikoli ne odvzemajo na kakovosti, so si pridobili izredno mednarodno priznanje - tako za svoje tehnične standarde kot za oblikovalski okus. Nič čudnega, da je eden izmed njihovih zadovoljnih naročnikov tudi NY borza. Ergonomske izdelke podjetja Dataflex boste našli v pisarnah po vsem svetu podjetij, ki vlagajo v dobro počutje svojih zaposlenih. 

Vseskozi pa imajo v mislih glavno vodilo: pomagati ustvarjati udobno, zdravo in navdihujoče delovno okolje, ki ustreza potrebam uporabnika.

Poleg trajnostnih odnosov, želijo tudi sami narediti svoj prispevek pri trajnostni planeta. Trudijo se, da bi bili ves čas transparentni in da bi vedno delovali integritetno. Del njihovega poslanstva je tako tudi spoštovanje družbe in okolja. Zaradi tega izjemno radi sodelujejo s partnerji, ki imajo podobne vrednote glede tega. Ponosni smo, da so tudi Zdravo pisarno prepoznali kot zanesljivega poslovnega partnerja.

 

Izdelki Dataflex dosegajo mednarodna priznanja

30-letne izkušnje na področju ergonomije so podjetje Dataflex postavile na mednarodno vidno mesto. Sledenje visokim tehničnim standardom in prepletanje z dovršenim industrijskim oblikovanjem so prinesle tudi številne mednarodne nagrade. So prejemniki priznanega certifikata o zagotavljanju kakovosti ISO za razvoj Dataflex izdelkov, proizvodnjo, montažo, prodajo in dobavo. Tudi več oblikovalskih priznanj krasi njihov portfolio, vključno s prestižnimi priznanji Red Dot in IF.

Podjetje Dataflex ponuja izdelke z rešitvami, ki delujejo za vas. Tako ergonomsko kot estetsko dopolnjujejo vaše delovno okolje. S tehnologijo, ki je videti brezčasno in deluje brezhibno.

Podjetje Dataflex je poznano kot najbolj ekološko osveščeno med podjetji, ki delujejo na področju ergonomije.

Dataflex oblikuje ergonomske izdelke za izboljšanje celostnega počutja ljudi, ki jih uporabljajo. Zato Dataflex oblikuje izdelke, ki dopolnjujejo ergonomske stole in mize ter tako tvorijo "zlati trikotnik" pisarniške ergonomije.

Zdravje ✅ Produktivnost ✅ Ugled ✅ Investicija

PREBERI VEČ >

Prikaz vseh 30 rezultatov