Podloge za miške

Podloge za miške so tanek gumijast ali plastičen kos, navadno prekrit s teksturirano površino. Podloga za miško omogoča lažje drsenje miške, nudi boljši oprijem in natančnejše premikanje kurzorja za miško kot namizna ali druga površina. Včasih ima podloga za miško tudi blazino ali gel za uporabnikovo roko ali zapestje.

Kljub temu, da sodobne miške lahko uporabljamo tudi na raznih namiznih površinah, se priporočajo podloge za miške. Te imajo še vedno več pomembnih funkcij…

Mize so pogosto hladne in povzročajo slabo cirkulacijo v roki in zapestju. Raziskave so pokazale, da dobra podloga za miško preprečuje hladno “mišjo roko” in zato prispeva k dodatnemu udobju.

Preprečujejo tudi, da bi bila vaša miza videti kot kos uničenega lesa. Ponavljajoči se gibi gumijastih ali plastičnih nožic miške ob površino mize, jo obrabijo. Podloge bodo zaščitile vaše mize in preprečile, da bi se ta obrabila na vašem običajnem mestu, kjer uporabljate miško. Veliko ceneje je zamenjati podlogo za miško kot zamenjati površino namizja.

Podloge so izredno primerne tudi za hitrost. Za igre so npr. zasnovane tako, da omogočajo hitre premike brez preskakovanja ali prekinitve ciklov osveževanja na senzorju miške.

Tudi če vam je estetski videz delovnega mesta brez kakršne koli podloge za miško ljubši, boste morda vseeno želeli razmisliti o njej, če namizje pogosto uporabljate za natančnejša dela z miško. To je lahko igranje iger, grafično oblikovanje, urejanje tabel, vnašanje podatkov,… Imamo veliko izbiro podlog, za to verjamemo, da boste našli pravo zase.

Na voljo je veliko različnih možnosti podlog, ki so primerne glede na namen njihove uporabe. Najdemo jih v različnih oblikah, velikostih, barvah, materialu,…

Prikaz vseh 13 rezultatov