Kompleti tipkovnica z miško

To je najugodnejša rešitev za tvojo pisarno! Če si naveličan/a kablov in vedno bolj razmišljaš o nakupu brezžične tipkovnice in miške, ali pa te od dela z omenjenim bolijo roke, mogoče ti gre le na živce glasno tipkanje, potem si na pravi strani!

Bolečine v zapestju pa se čedalje pogosteje pojavljajo pri pisarniških delavcih, ki vsakodnevno uporabljajo računalnik. Tipkanje po tipkovnici in uporaba neustrezne računalniške miške lahko namreč povzročita dodatno obremenitev mišic v rokah in zapestju. Da bi se izognili nevšečnostim smo v Zdravi pisarni poskrbeli tudi za ergonomske tipkovnice in miške.

Če potrebuješ oboje, tako računalniško tipkovnico kot miško, je najbolje, da se odločiš za nakup kompleta, saj je ta cenejši, kot če vsakega od izdelkov kupiš posebej. Pri izbiri moraš paziti, da ti ustreza tako miška kot tipkovnica, saj se ti sicer kompleta ne splača kupiti.

Izbiraš lahko med ponudbo različnih trgovcev, pri katerih najdeš izdelke priznanih proizvajalcev, kot so Logitech in Microsoft na voljo pa so ti tako brezžične tipkovnice in miške z bluetooth ali wireless povezavo, kot tudi ergonomska oblika, ki bo pripomogla k lažjemu delu. Delo si lahko olajšaš z različnimi dodatnimi tipkami tako na tipkovnici in miški, ki ti omogočajo hitre bližnjice do tvojih najljubših funkcij brez dodatnega klikanja, saj nekatere med njimi lahko nastaviš tudi po svojih željah.

Najbolj praktične za uporabo in vedno bolj priljubljene so brezžične tipkovnice, pri izbiri katerih moraš paziti na to, da omogočajo način povezave, ki ga nudi tudi tvoj računalnik ali kakšna druga naprava, poleg katere želiš uporabljati tipkovnico.

Kompleti tipkovnica z miško vam bojo olajšali tako nakup, kot tudi nadaljnje delo z njimi.

Prikaz vseh 3 rezultatov