Organiziranje kablov

Zakaj je organiziranje kablov pomembno v delovnem prostoru:

Upravljanje kablov je bistvenega pomena pri oblikovanju pisarn in izobraževalnih okolij, da je v skladu s standardom BS6396. BS6396 navaja, da morajo biti kabli držani/pritrjeni v ustrezni strukturi.

Povečajte produktivnost z urejenim delovnim okoljem:

Urejeno delovno okolje lahko poveča produktivnost z zmanjšanjem stresa; manj časa je izgubljenega za iskanje predmetov v neurejenem prostoru. Delavci se pogosto lažje koncentrirajo tudi v urejenem prostoru, saj je manj verjetno, da bi jih motili nametani predmeti, ki jih lahko vidijo. Dobro upravljanje kablov spodbuja delavce, da ohranjajo svoj prostor urejen, saj se lahko počutijo odgovorne za kakršno koli neurejenost.

Čista pisarna:

Z bolj urejenim prostorom je veliko lažje vzdrževati čisto in pospravljeno delovno okolje. Vsi imamo raje urejeno delovno površino, še posebej, če gre za skupne prostore.

Varnost:

Varnost zaposlenih in obiskovalcev je najpomembnejša za vsako podjetje. Organiziranje kablov lahko prepreči padce, zatikanje, izpade in zaščiti ljudi. Organiziranje kablov zagotavlja tudi popolno zaščito kabla in prepreči nevarnost pred neželenimi nesrečami (npr. spotikanje).

Prihranite čas:

Petminutno delo se lahko hitro spremeni v uro, ko se kabli med seboj zapletejo in ne vemo več kater kam spada. Prihranite si čas in frustracije z organizacijo kablov.

Zaščitite svoje kable:

Organiziranje kablov lahko podaljša življenjsko dobo vaših kablov, saj so zaščiteni pred vsakodnevno obrabo. To prihrani denar in težave pri zamenjavi le teh. Organiziranje kablov postaja vedno bolj priljubljeno, še posebej zdaj ko imajo zaposleni svoje delovne prostore lepo urejene in nočejo da kabli pokvarijo izgled ali funkcionalnost delovnih površin.

Navdušite obiskovalce:

Ko obiskovalcem razkazujete svoj delovni prostor, to lahko preprosto naredite s čistim, organiziranim delovnim prostorom. Z organizacijo kablov ste pol dela že opravili!

Prikaz vseh 22 rezultatov