Dodatki za mize

Prikaz vseh 16 rezultatov

Nosilec za PC Ergomaster S83ER

30,00 

Nosilec za PC se pritrdi na spodnjo stran delovne plošče in je zelo priporočljiv za uporabo pri dvižnih nastavljivih mizah.

Tako se vaš stacionarni računalnik premika skupaj z mizo in ne bo prihajalo do težav z dolžinami kablov.

Namizni akustični paneli Ergomaster ZIP

Od 115,00 

Namizni akustični paneli Ergomaster ZIP rešujejo izzive prekomernega hrupa v pisarnah in poskrbijo za modern in profesionalen izgled. Enostavno se pritrdi na vašo obstoječo pisalno mizo. Primerna tudi za predavalnice, učilnice, glasne sobe in ostale hrupne prostore. Ponuja kakovostno zvočno izolacijo pisarne A razreda. Garancija.

 

Možnosti barv – mrežasta tkanina:

Podpora za roke Contour Universal ArmSupport

119,00 

Podpora za roke Contour Universal ArmSupport je obvezen ergonomski pripomoček za vse, ki veliko ur preživijo pred računalnikom. Z njim boste preprečili bolečine v predelu rok, ramen ter ohranili nevtralno telesno držo. Z Universal ArmSupport samodejno najdete optimalen delovni položaj. Roke so tako postavljene v ergonomsko pravilen položaj pred telesom, ne glede na sedeče ali stoječe delo.

 

Usnjena namizna podloga Gallaway Leather Desk Pad

39,00 

Izredno trpežna in udobna namizna podloga za pisalno mizo iz PU usnja. Za eleganten izgled vaše pisarne in enostavnejše upravljanje z računalniško miško. Prepreči nelagodje hladnih površin na vaše roke pri delu za pisalno mizo. Tako je tudi izredno uporabna podloga za roke. Na voljo v različnih barvah za vsak pisarniški prostor.

  • Dimenzija: 91,4 cm x 43 cm
  • Teža: 508g
  • Darilna embalaža
AKCIJA

Ravnotežna deska Gymba – Active Board

165,00  149,00 

Ravnotežna deska Gymba s svojo posebno funkcijo poskrbi, da je delo stoje aktivno in produktivno. Finska inovacija razbremeni neprijetne pritiske na vaše telo, zaradi nepravilnega in dolgotrajnega stoječega dela v pisarni. Delo za nastavljivo mizo je s Gymbo popolno. Tudi kot vsestranski vadbeni pripomoček. Klinična testiranja potrjujejo koristi za zdravje.

Pleksi pregrada za zaslon Dataflex Addit hygiene screen 310

89,00 

Higienski zaslon Addit ustvarja varnejšo delitev med vami in vašimi sodelavci. Zaslon se enostavno namesti na nosilec vašega monitorja z isto povezavo VESA 100×100, ki monitor drži na svojem mestu. Zaradi tega je vedno v popolnem položaju za vašo zaščito in zaščito vaših kolegov. Idealno za mize z enim zaslonom in dvižne mize.

*Cena brez nosilca za zaslon

Garancija: 5 let