Dodatki za mize

Dodatki za mize so namenjeni lažjemu delu v pisarni. Poglejmo si nekaj primerov:

Nosilci za računalnike

Prihranite prostor na mizi ali pod mizo in se izognite poškodbam vašega računalnika. Na mizi računalnik zavzame preveč prostora, na tleh pa je mnogokrat tarča za prah in spotikanje. Izognite se tem težavam z dvigom računalnika s tal, hkrati pa povečajte pretočnost zraka za hlajenje komponent.

Nosilci za monitor

Nosilec za monitor je čedalje pomembnejša računalniška oprema v vsaki sodobni pisarni. Omogoča enostavno prilagoditev delovnega okolja potrebam vseh, ki delamo vsaj 3 ure/dan za računalnikom. Najpogostejši izziv (potreba po dodatnem ekranu). Na tovrsten način učinkovitejše opravljamo pisarniško delo.

Namizni akustični paneli

Nekateri pisarniški delavci veliko komunicirajo, opravljajo številne telefonske klice, spet drugi svoje delo opravljajo v tišini. Le-te potrebujejo mir in tišino za osredotočenost na samostojno delo. V največ primerih pa lahko tudi ista oseba potrebuje tako prostor za komunikacijo kot za osredotočeno delo v miru. Namizni akustični paneli rešujejo izzive prekomernega hrupa v pisarnah in poskrbijo za modern in profesionalen izgled.

Podloge za stanje

Stanje na trdih tleh pomeni trdo delo za naša telesa. Zato obstaja stoječa podloga, primerna za stanje na delovnem mestu, se istočasno aktivira in sprosti ter ohranja gibanje telesa: tako kot na gozdnih tleh. S svojo trpežno zgornjo plastjo je primerna za uporabo s čevlji – idealen pa je tudi za ljubitelje bosih nog. Poleg pisarniškega delovnega mesta se lahko uporablja v proizvodnji, v laboratoriju, terapiji in tudi doma, preprosto kjer koli, kjer ljudje dlje časa delajo stoje.

Stojalo za prenosnik

Ergonomsko stojalo, ki omogoča, da si postavite svoj prenosnik v višino oči in tako zagotovite pravilno držo pri sedenju. Zelo stabilna konstrukcija z možnostjo ventilatorja za dodatno hlajenje.

Počivala za noge

Glavna naloga naslona za stopala je zmanjševanje bolečin v hrbtu in lajšanje dolgotrajnega sedenja, saj izboljša telesno držo, kakor tudi cirkulacijo. Krvi pretok je izboljšan zaradi spremenjenega kota v kolenu in stopalih. Dobri nasloni za noge imajo omogočeno tudi nastavitev kote in oziroma višine podpiranja stopal, kar pomeni, da si počivalo za noge povsem prilagodite vašim potrebam.

Prikazovanje 1–40 od 48 rezultatov