Računalniški monitorji zavzamejo veliko manj prostora kot v preteklih letih, vendar nas včasih še vedno ovirajo. Poleg tega se velikokrat znajdemo ko si hočemo prilagoditi pogled nanj a je to nekoliko ne praktično. Najboljši način za ohranjanje monitorjev na varnem in priročnem mestu je uporaba nosilca za računalniški monitor.

Nosilci za računalniške monitorje se pritrdijo na zadnjo stran monitorja in vam omogočajo, da ga namestite tako rekoč kjer koli. Obstaja veliko različnih modelov in stilov, ki jih je mogoče uporabiti v številnih različnih situacijah. Nosilci za monitorje so oprema, primerna tako za domačo uporabo, kot tudi za pisarniško ali IT delo.

Prednosti namestitve računalniškega monitorja
Nosilci za monitorje imajo številne prednosti. Seveda se bodo te prednosti razlikovale od situacije do situacije. Tu so nekatere najpogostejše prednosti:

Nosilci za monitorje omogočajo prilagajanje pogleda, oddaljenosti, višine in mesto postavitve. Hkrati nam nudijo več prostora na pisarniški mizi in modernejši dizajn.
Ergonomske prednosti – Namestitev monitorja v pravilen položaj lahko pomaga zmanjšati obremenitev vratu in spodbudi pravilne sedeče položaje, kar je pomembno za tiste, ki več časa preživijo pred računalnikom. Nosilci za monitorje vam omogočajo, da postavite zaslon na skoraj katero koli mesto, ki ga potrebujete. To omogoča bolj priročen in učinkovit prikaz.

Ali je mogoče namestiti vse monitorje?
Preprost odgovor na to vprašanje je pritrdilen, vse monitorje je mogoče namestiti. Velika večina današnjih monitorjev je opremljena z montažno ploščo na hrbtni strani, zaradi česar je izjemno enostavna uporaba priljubljenih izdelkov za montažo monitorjev. Tudi starejše monitorje ali stare CRT -je, ki nimajo te nastavitve, lahko še vedno namestite. Ti preprosto potrebujejo nosilec, ki se pritrdi na stranice ali dno. Ker več proizvajalcev pri oblikovanju montažnih plošč pogosto upošteva iste ali podobne standarde, obstajajo nosilci, ki bodo delovali na velikem številu različnih monitorjev.

V naši spletni trgovini pa imamo celo možnost uporabe nosilca z dvemi monitorji ali pa z enim monitorjem in stojalom za prenosnik. Dvojni nosilec za monitor Viewlite 14 Dataflex s tehnologijo za prosto premikanje v vse smeri omogoča večji pregled in boljšo produktivnost na delovnem mestu. S prilagodljivo ergonomsko namestitvijo položaja zaslona pa preprečimo tudi bolečine v hrbtenici in vratu.

Nosilci za monitorje so pri nas v večjem številu samo za en monitor. Če bi morali izpostaviti enega, bi to bil Enojni nosilec za monitor Viewlite plus 62 znamke Dataflex. Ta pripomore k prilagoditvi delovnega okolja in je kompaktna rešitev z nastavitveno ročico za enostavno nastavitev monitorja na mizo ali na steno. Nastavljiv po višini in globini.

Odlična izbira enojnega nosilca za monitor je tudi Viewlite 12 Dataflex. Ima integrirano tehnologijo za prosto premikanje v vse smeri. Dvojno podaljšanje z enostavno in prilagodljivo ergonomsko namestitvijo položaja zaslona pa zmanjšuje bolečine v hrbtu, vratu in očeh.

Prikaz vseh 25 rezultatov