Podpora za roke Contour Universal ArmSupport
119,00  Dodaj v košarico

Podpora za roke Contour Universal ArmSupport

119,00 

Podpora za roke Contour Universal ArmSupport je obvezen ergonomski pripomoček za vse, ki veliko ur preživijo pred računalnikom. Z njim boste preprečili bolečine v predelu rok, ramen ter ohranili nevtralno telesno držo. Z Universal ArmSupport samodejno najdete optimalen delovni položaj. Roke so tako postavljene v ergonomsko pravilen položaj pred telesom, ne glede na sedeče ali stoječe delo.

 

Ni dobavljivo.

Kategoriji: ,


  Opis

  ZAGOTAVLJA PODPORO ROKAM IN VEČJE UDOBJE 

   

  Povečajte udobje in zmanjšajte napetost v vratu, hrbtu, rokah in zapestjih z Universal ArmSupport, ki vas samodejno postavi v ergonomski delovni položaj. Ne glede na to, katero miško in tipkovnico uporabljate, ta podpora za roke učinkovito razbremeni pritisk na podlaket. Doživeli boste tudi znatno zmanjšanje napetosti v celotnem zgornjem delu telesa. Podpora za roke je zasnovana tako, da se uporablja za celotno ponudbo izdelkov RollerMouse podjetja Contour.

   

  ENOSTAVNA NAMESTITEV IN VZDRŽEVANJE

   

  Podpora za roke ima mehko jedro, ki zagotavlja boljšo podporo zapestjem in rokam ter razporeja pritisk na večje območje. Nosilec za roke je enostaven za namestitev in je primeren za vse vrste pisalnih miz. Da bo vaše delovno območje čisto in higiensko, je površino tudi enostavno vzdrževati.

   

  Dodatne informacije

  Teža 2,38 kg

  Dimenzije 60,6 x 19 x 2,2 cm (DxŠxV)

  Primer uporabe podpore Contour v Zdravi pisarni

  Teniški komolec in delo za računalnikom = Računalniški komolec?

   

  Bolečine v rokah se najpogosteje pojavljajo zaradi ponavljajočih se specifičnih gibov komolca, zapestja ali prstov na rokah. Ne le na delovnem mestu, ampak tudi pri vsakodnevnih opravilih ali športu. Zelo priporočljivo je izvajanje tako vaj za zapestje kot komolec, saj je večina mišic skupna obema sklepoma.


  So vam znane zgodbe ljudi, katerim je bila dodeljena diagnoza teniškega komolca, čeprav nikoli niso igrali tenisa? So pa imeli v določenem obdobju prekomerno obsežno pisarniško delo za računalnikom. Bolečine pa navadno pridejo z manjšo zakasnitvijo, zato velikokrat niti ne povežemo teniškega komolca s pisarniškim delom.


  Pri teniškem komolcu gre za izrazite bolečine mišic podlahti in njihovih narastišč, zaradi specifične preobremenitve. Zato je še kako pomembno, da imamo pri delu za računalnikom ergonomsko oblikovano podlogo, na kateri počiva zapestje. Ste vedeli, da je zelo pomembno tudi, da pri delu z računalniško miško ne premikamo cele podlahti? Namreč, če premikamo podlaht, se posledično poveča intenzivnost delovanja mišic, ki upogibajo zapestje navzgor.

   

  Zdaj veste, da teniški komolec ni značilen samo za igralce tenisa, ampak se lahko pojavi tudi pri pisarniških delavcih. Velikokrat se priporoča tudi nošenje traku pod komolcem. To lahko nadomesti tudi podpora za roke Contour Universal ArmSupport. Če čutite, da so bolečine res neznosne pa nas kontaktirajte. Usmerila vas bo naša fizioterapevtka. 

   

  Pri igralcih tenisa je torej značilen vzrok za teniški komolec pretrda žogica, prenapet ali nekakovosten lopar, ki vibrira, poleg tega pa še zamujanje določenih udarcev, ko so preobremenjena narastišča mišic. Velikokrat vzrok ni povsem jasen, vsekakor pa gre za delovanje fizikalnih sil oziroma samih gibov.

   

  Pri pisarniškem delu za računalnikom je torej potrebno upoštevati zakone ergonomije. V naši ponudbi lahko izbirate med kar nekaj ergonomskimi pripomočki, ki lahko pomagajo tudi pri razbremenitvi podlakti.

  Spoznajte podporo za roke Contour UNI ArmSupport

  Zakaj podpora za roke Contour Universal ArmSupport?


  Contour Universal ArmSupport je ergonomski počivalnik za roke in je bil ustvarjen z namenom preprečevanja bolečin. Na terenu velikokrat srečamo pisarniške delavce, ki se ubadajo z bolečinami v nadlakti, podlakti, komolcu in kosteh – med delom za računalnikom.

  Prekomerno delo za računalnikom ima številne posledice za zdravje in ena od njih je tudi diagnoza t.i. “teniškega komolca” oziroma kar “računalniškega komolca”.

   

  To je razlog zakaj je bila ustvarjena podpora Contour Universal ArmSupport, ki vam bo pomagala lajšati bolečine z ergonomsko oblikovano blazino, ki podpira vašo roko.


  Več prostora na pisalni vaši pisalni mizi?


  Poznate občutek, ko imate kup papirjev razmetanih po delovni površini in vam nenehno zmanjkuje dodatne odlagalne površine? Z vrhunskim pripomočkom Contour Universal ArmSupport lahko zdaj pridobite tudi več delovne površine na vaši pisalni mizi! Z enostavno namestitvijo deluje kot podaljšek vaše pisalne mize in poskrbi za večjo preglednost.

  Odličen večnamenski ergonomski pripomoček, ki je postal pravi hit in že rešuje izzive tisoče pisarniških delavcev po svetu. Prepričajte se tudi vi. 

   

   

   

   

  Customer Reviews

  Based on 2 reviews
  100%
  (2)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  B
  Breda
  Bolečina stop

  Zelo sem zadovoljna s podporo za roke, ki jo uporabljam eno leto in vse napetosti v zapestju so izzvenele. Tudi položaj telesa je sedaj boljši in zelo priporočam ta izdelek. Hvala za vaše strokovno svetovanje Sebastjan.

  M
  Marinka⁹
  Naslon za roke

  Najboljše kar sem si s svojim denarjem kupila za v službo. Priporočam.