Contour Design – A Better Way

V podjetju Contour Design si nenehno prizadevajo premikati meje in razvijati inovativne izdelke, ki spreminjajo način, kako smo navajeni delati z računalniki. Ob vsem tem pa vedno upoštevati tudi osnovne ergonomije in dovršenega oblikovanja:

→ Ustvarjanje ergonomsko sinhronih vhodnih naprav za ljudi vseh oblik in velikosti.

→ Zagotavljati rešitve, ki ljudem, ki trpijo zaradi težav z računalnikom, omogočajo brezskrbno delo.

→ Razvijati inovativne izdelke, ki spodbujajo produktivnost in boljše počutje – ter temeljijo na preventivni ergonomij za zmanjšanje tveganja za poškodbe.

Contour Design je vodilno podjetje na področju oblikovanja, razvoja in raziskav ergonomskih računalniških priključnih naprav. Contour Design je leta 1995 ustanovil Steve Wang in od takrat proizvajajo večkrat nagrajene ergonomske miši, kot je na primer Contour RollerMouse.

»Contour Design so svetovno znani po svoji kolekciji računalniških mišk RollerMouse, ki so spremenile način dela ljudi. Za razliko od običajnih računalniških mišk, RollerMouse stoji pred vami in preprečuje tradicionalno klikanje s prstom. Gre za računalniško miško z zasnovo rolke, ki spodbuja uporabo obeh rok - to zmanjšuje ponavljajoče se napetosti in poveča udobje pri uporabi računalniške miške.«

Ergonomske izdelke razvijajo z obsežnimi znanstvenimi raziskavami in testiranjem. Pri tem se njihova zavezanost za inovacije in oblikovanje tu ne ustavi. Vedno bodo iskali boljši dizajn in boljši način. Vedno si bodo prizadevali oblikovati boljšo miško za vas.

Vodstvo podjetja sledi skandinavskemu pristopu, kjer sta varnost in udobje delavcev v ospredju filozofije podjetja. Podjetje Contour Design Europe ima sedež v Kopenhagnu na Danskem, kjer izdelke distribuirajo po vsej Evropi.

Ponosni smo, da smo njihov uradni ERGO zastopnik za Slovenijo. Dokazati smo se morali s svojo vizijo, načeli in dosedanjim delom. V nas so tako prepoznali zanesljivega partnerja na področju osveščanja in ergonomije. Zaupajo nam, da vam bomo ponudili vse informacije, znanje in usmeritve pri vašem iskanju rešitev za bolj zdravo delo.

PREBERI VEČ >

Prikaz vseh 11 rezultatov