Nastavljiva vertikalna ergonomska miška Contour Unimouse

99,00 

Ergonomska računalniška miška Unimouse Contour je revolucionaren del pisarniške opreme, s katerim preprečite ali ublažite bolečine v zapestju – sindrom karpalnega kanala. Zmanjšuje napetosti in krčenje mišic.

Premišljena oblika ne zagotavlja le izjemnega udobja za vaše zapestje med dolgotrajno uporabo v pisarni ali za delo od doma. Njeno zmogljivost zagotavlja najsodobnejši optični senzor. Spremenljive hitrosti kazalca omogočajo natančnost, ki ustreza hitrosti vašega dela. Nastavljivi kot računalniške miške pa omogoča računalniško miško po meri. 

Brezžična ali žična povezava, na voljo tudi miška za levičarje.

Počisti
Kategoriji: , SKU: N/A


  Opis

  UNIMOUSE – UDOBJE V GIBANJU PO VAŠI MERI

  Omogoča prilagodljivost

  Vsaka roka je edinstvena. Ali naj vaša miška ne bi bila edinstvena kot vaša roka? Unimouse je edina popolnoma prilagodljiva računalniška miška, ki je popolnoma prilagojena vaši roki. Z nastavljivim kotom in podporo za palec, Unimouse zagotavlja udobje in ergonomske prednosti, ki jih ne moremo primerjati z drugimi možnostmi za ergonomsko ročno miško.

   

  Izberite svoj kot

  Računalniška miška Unimouse ima edinstven mehanizem tečaja, ki vam omogoča, da izberete želeni telesni kot. Začenši pri 35 ° in segajo vse do 70 °, si Unimouse želi omogočiti, da najdete kot, ki posnema vašo roko v naravni drži.

   

  Izberite svojo širino

  Unimouse se ponaša z dinamično, prilagodljivo podporo za palec, ki vam omogoča skoraj neskončno prilagodljivost. S 3 različnimi točkami prilagajanja vam Unimouse omogoča, da izberete idealno mesto za podporo palca.

   

  Iskanje vašega primernega

  Ne glede na to, ali ste udobni pri 35 °, 70 ° ali kjerkoli drugje, nastavljiv tečaj na Unimouse vam omogoča, da dosežete maksimalno udobje in ergonomske prednosti vašega Unimousea pri iskanju položaja, ki vaši roki omogoča delo v naravni drži .

   

  Delujte naravno

  Vaša naravna drža je vaše telo v mirovanju. Podpora za artikuliranje palec spodbuja uporabnike, da premaknejo dolžino, širino in kot, da najdejo idealno mesto, da palcu sprostite in odpravite škodljivo prijemanje. To vam omogoča popoln nadzor, medtem ko zmanjšujete napetost v rokah in podlakti.

  • popolna prilagoditev za vašo dlan
  • preprečuje bolečine v zapestju – sindrom karpalnega kanala
  • omogoča žično/brezžično delovanje za PC ali Mac
  • edinstven mehanizem za 35 – 70 stopinjski vertikalni kot
  • 3 točkovna prilagodljivost za palec
  • na voljo tudi za levičarje
  • 6 programabilnih gumbov
  • prejemnik prestižne nagrade Red Dot design award 2018
  • Dimenzije izdelka: 11,9 x 7,6 x 5,6 cm
  • Teža: 128 g
  • Povezljivost: Žično | Brezžično
  • Brezžično: Napredna brezžična tehnologija 2,4 GHz
  • Tip baterije: Litij-ionska polimerna (LIP) akumulatorska baterija, 470mAh Baterija LifeUp do 1 meseca * z enim polnjenjem
  • Čas polnjenja: Hitro polnjenje 2 uri
  • Gonilnik: Plug&Play. Izbirni gonilnik za prilagajanje gumbov.
  • Prilagoditev kota telesa: 35 stopinj postopno. Sistem zaklepanja na osnovi trenja.
  • Nastavitev kota palca: 35 stopinj v obe smeri. Sistem zaklepanja na osnovi trenja.
  • Tip senzorja: Pixart PMW3330, IR
  • Operativna razdalja: do 7,5m
  • Hitrosti kazalca (DPI): 800 | 1000 | 1200 | 1400 | 1600 | 1800 | 2000 | 2200 | 2400 | 2800
  • Barva: Črna
  • Programabilno: 6 programabilnih gumbov (levo, sredinsko, desno, drsno, naprej, nazaj)

  * Življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na uporabnika in računalniške pogoje

  LAHKO PREPREČUJE IN ZMANJŠUJE BOLEČINO V ZAPESTJU

  Ste vedeli, da ima sindrom karpalnega kanala, neprijetne bolečine v zapestju, že vsak četrti odrasli? Najbolj pogoste so te okvare zapestja med 30. in 60. letom starosti in spadajo v kategorijo kroničnih skeletno-mišičnih okvar, ki nastanejo zaradi preobremenitve kitnih ovojnic in zapestja. Zdravniki ga imenujejo tudi sindrom čezmerne obremenjenosti zapestja.

  Zakaj pride do bolečin v zapestju ozrioma sindroma karpalnega kanala? Zaradi utesnitve središčnega živca znotraj karpalnega kanala in ga zdravimo tako kirurško kot nekirurško. Poskrbite za preventivo s primerno ergonomsko računalniško miško.

  Ali pri uporabi računalnika občutite nelagodje ali bolečino? Vzrok je lahko tudi računalniška miška! Napetosti v zapestju povzroča nepravilen položaj roke med uporabo računalniške miške.

   

  Računalniška miška Unimouse vam omogoča, da preklopite položaje rok z namenom, da vključite različne mišice in kite. S spreminjanjem položaja zapestja boste pri delu občutili več udobja in manj napetosti v zapestju.

  NAJBOLJ PRILAGODLJIVA RAČUNALNIŠKA MIŠKA NA SVETU

   

  Unimouse lahko pomaga zmanjšati in celo preprečiti bolečine v zapestju in nelagodje. Vertikalna računalniška miška vam omogoča, da nastavite kot miške, kolikokrat želite, da vam pomaga pri delu.

   

  Z bolj pokončnim, navpičnim položajem roke je mogoče odvzeti kopičenje bolečega pritiska v zapestju in podlakti, kar spodbuja uporabo večjih mišic v nadlakti. Ergonomska računalniška miška Unimouse Contour vam omogoča, da svobodno raziščete drže, ki se sprostijo in poravnajo, izognite se obračanju podlaktice in dovolite računalniški miški Unimouse, da vam pomaga do udobja.

   

  Računalniška miška narejena za vašo dlan

   

  Ergonomska vertikalna računalniška miška Unimouse je veliko več kot le vertikalna računalniška miška. Namenjena je premikanju, tako da lahko premikate položaj na enak način, kot ste prilagodili svoj stol ali mizo vašemu telesu. Računalniška miška Unimouse ustreza vam, ne obratno.


  Izjemna 3D podpora za palec omogoča pravilen položaj dlani in prepreči prijemanje in stiskanje. Ni potrebno držato dlani v neprijetnem položaju ali spreminjati celo drže – vi le sprostite oprijem v katerem koli položaju, ne glede na obliko ali velikost vaše dlani. Tako enostavni

  Delajte hitreje in produktivneje

   

  Računalniška miška Unimouse lahko poveča vašo produktivnost. Se sprašujete kako? Njegovo zmogljivost zagotavlja najsodobnejši inovativni optični senzor, spremenljive hitrosti kurzorja pa omogočajo natančnost, ki ustreza hitrosti vašega dela.

   

  Prihranite čas in trud s šestimi programabilnimi gumbi, prilagojenimi programski opremi, ki jo uporabljate, dvojnim gumbom za zmanjšanje števila klikov in življenjsko dobo pametnega mirovanja, merjeno v mesecih. Na voljo žična in brezčična opcija prilagodljiva na PC ali Mac.

   

  V pisarni ali za delo od doma

   

  Poskrite da bo delo z računalnikom produktivno in udobno ter brez bolečin tako v pisarni ali za delo od doma. Miška je brezžična zato jo lahko enostavno in brez izklapljanja kablov vzamete s sabo in z ergonomsko delate tudi od doma.

  Customer Reviews

  Based on 10 reviews
  90%
  (9)
  10%
  (1)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  P
  P.Č.
  Ni ok za male dlani

  Miška ni primerna za osebe z malo dlanjo. Je preširoka in ima tri tipke.

  A
  A.G.

  Nastavljiva vertikalna ergonomska miška Contour Unimouse

  M
  M.K.

  Nastavljiva vertikalna ergonomska miška Contour Unimouse

  D
  D.
  odlično

  Z uporabo pokončne miške so dokončno izginile bolečine v zapestju, ki me je zaradi dela na računalniku bolelo več kot pol leta. Definitivno eden boljših nakupov!

  J
  J.
  Super miška

  Zaenkrat nimam nobene pripombe. Miška je super! Imela sem bolečine v podlaketu - pri komolcu, zato sem si jo tudi naročila. Prav super je, ker se mi zdi, da roka na tej miški kar počije, pri navadni miški pa je bilo ravno obratno.

  O
  O.

  Super miska

  J
  J.
  Jani

  Huda stvarca, meni je super, ker lahko nastavljaš položaj palca ves čas in še tako malo treniraš zraven. Miško imam že 3 mesece, pa še nisem polnil baterije, kar je tudi odlično.

  M
  M.
  Mitja

  Super vertikalna miška. Sem prej uporabljal klasično vertikalno miško in mi je bila v bistvu zelo neudobna. In potem tole. Res drugačen filing. Pa s vsemi gumbi aka bližnjicami na sami miški je tudi delo hitrejše. kot hardcore programerju je prihranek časa neprecenljiv.

  M
  M.
  Mia

  Definitivno moja najboljša investicija v zadnjem letu. Ker veliko časa preživim za računalnikom sem začela opažati, da me zapestje vse pogosteje boli, neprijetnoo. Ker nisem želela kirurškega posega (kot mi je kot edini alternativo predlagal moj zdravnik!) sem iskala na polno razne računalniške miške in potem naletim na tole. A je preveč klišejsko, če rečem, da mi je rešlo zapestje? ;) Hvala ekipi Zdrave pisarne za usmeritve, dodatne informacije, odgovore njihove fizioterapevtke.. Končno tudi v Sloveniji na voljo računalniški pripomočki na višjem nivoju za vse, ki smo obsojeni na delo za računalnikom. Res kul.

  S
  S.
  Sebastjan

  Uporabljam že cca tri tedne in ne morem več brez! Končno je roka v takšnem položaju, kot sam želim.