Sedežna ledvena opora LO - ergonomska blazina
Od 39,00 

Sedežna ledvena opora LO – ergonomska blazina

Od 39,00 

Ledveno oporo LO lahko uporabljamo na vsakem stolu, sedežu, naslanjaču. Narejena je iz treh različnih podpornih pen, kar jo razlikuje od podobnih izdelkov. Blazino lahko pritrdite na hrbtišče s priročnim elastičnim pasom, ki bo ohranil nastavljeni položaj.

Ledvena opora LO je zasnovana na osnovi idealne naravne krivine hrbtenice v njenem ledvenem delu. Rezultat dolgotrajnega razvoja ledvene opore LO, so njene poglavitne značilnosti:

 • zanesljiva opora ledveni hrbtenici
 • prijetno prileganje telesu, s tem pa prijetno počutje
 • zračnost, s tem pa zmanjšano potenje telesa
 • prilagodljivost večini »podlag« (stoli, sedeži…)
 • praktična oz. enostavna uporaba
 • mobilnost
 • narejeno v Sloveniji.
Akcija velja še
Kategoriji: , Šifra: Ni na voljo


  Opis

  Specifikacije

  Zanesljiva opora

  Srce ledvene opore LO je njeno posebej prilagojeno jedro. Jedro sestavlja zaprtocelični material nizke specifične mase ter gostoto preko 3.000 zaprtih celic na 1 cm3, oz. več kot 1.000.000 celic na 1 dm3. Gosta enakomerna porazdelitev vseh celic zagotavlja izdelku zanesljivo čvrstost in oporo, medtem ko celice zaradi svoje zasnove delujejo kot blažilnik, s tem pa dajejo izdelku dodatno elastičnost. Samo jedro posnema obliko naravnega loka ledvenega dela hrbtenice, kar uporabnik občuti kot prijetno oporo hrbtenici.

   

  Prijetno prileganje telesu

  Za razliko od jedra izdelka, zaključni sloj ledvene opore sestavlja posebna, t.i HR pena, ki uporabniku nudi prijetno počutje ob stiku s telesom. (podobne materiale lahko zasledite pri boljših sedežnih oblazinjenjih ipd) Zaradi svoje specifične sestave se telesu prijetno in »mehko« prilagodi, kljub temu pa se z uporabo skoraj ne deformira ter ohranja svojo obliko skozi čas.

  Dodatna, pomembna značilnost HR pene je njena zračnost, ki omogoča zaključnemu sloju »dihanje«, s tem pa zmanjšano potenje telesa.

   

  Zračnost

  Ledvena opora LO je prevlečena z zaključno prevleko, narejeno iz t.i. 3D Nontex AirMesh materiala.

  Perforacija zagotavlja zračnost in dostopnost do zaključnega sloja izdelka (HR pena), s tem pa pomaga pri zmanjševanju potenja telesa. AirMesh je t.i. 3D material debeline ca. 4 mm sestavljen iz zelo odpornih umetnih vlaken. Strokovnjaki so ga razvili za zelo zahtevne aplikacije v tapetništvu ter pri športnih rekvizitih (nahrbtniki…), saj je zelo prilagodljiv, obstojen, predvsem pa izredno zračen. Njegova debelina 4 mm sama po sebi zagotavlja izredno zračnost. V kombinaciji s HR peno, pa je zračnost zagotovljena v največji možni meri.

  Uporaba

  Customer Reviews

  No reviews yet
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)

  Morda vam bo prav tako všeč…