Humanscale je vodilni oblikovalec in proizvajalec ergonomskih izdelkov, ki izboljšujejo zdravje in udobje delovnega življenja.

Naše nagrajene pisarniške rešitve, vključno s samonastavljivimi stoli, stoječimi mizami, nosilci za monitorje in osvetlitvijo, navdihujejo gibanje in podpirajo uporabnika v vsaki drži.

Humanscale Design Studio s sedežem v New Yorku se drži filozofije, da dober dizajn doseže več z manj. Funkcionalnost, preprostost in dolgoživost ter trajnost so jedro vseh naših modelov. Ko razmišljamo o oblikovanju in izdelavi vsakega izdelka, skrbno upoštevamo uporabljene materiale in vire, da bi ustvarili splošni neto pozitiven učinek.

Znani smo po zgodovini sodelovanja z legendarnim oblikovalcem Nielsom Diffrientom, ki je oblikoval veliko naših delovnih stolov, vključno z ikoničnim stolom Freedom – prvim samonastavljivim stolom brez ročnih gumbov in vzvodov. Sodelujemo tudi z drugimi cenjenimi industrijskimi oblikovalci, vključno z Donom Chadwickom in Toddom Bracherjem. Naše inovacije so bile od leta 2007 nagrajene z več kot 200 prestižnimi nagradami in predstavljene v različnih muzejih, kot je Muzej moderne umetnosti.

Prikaz vseh 8 rezultatov