ŽOGE ZA SEDENJE VLUV

Zgodba žog za sedenje VLUV se je začela že leta 2009 v dnevni sobi izumitelja in lastnika, Kristof Hock je za vedno spremenil dojemanje žoge za sedenje, saj ji je polge funkcionalnosti dodal še estetiko.

Danes je sedež podjetja lociran v kraju s 100-letno zgodovino predilnice volne, 40 km vzhodno od Kölna. Tu razvijajo, oblikujejo in distribuirajo svoje elegantne izdelke za ergonomijo, vadbo in šport.

Zdravo sedenje pomeni aktivno sedenje. Zametki tega segajo 30 let nazaj z uporabo gimnastičnih žog iz PVC materiala v številnih pisarnah. Toda te žoge so imele številne slabosti. Odvalile so se, bile so lepljive, okorne in neprivlačne. Z VLUV so leta 2015 revolucionirali trg in gumijasto žogo spremenili v udobno sedežno pohištvo in minimalističen oblikovalski predmet.

Pomembnosti estetike, kakovosti in inovativnosti posvečajo toliko pozornosti kot zdravemu in udobnemu delovnemu okolju. Zagotavljajo najbolj trajnostne rešitve na vseh področjih. Njihovi proizvajalci so strogo izbrani v skladu s kakovostnimi, okoljskimi in socialnimi standardi, kot sta certifikat ISO ali BSCI. Vse žoge za sedenje znamke VLUV je nemški inštitut IGR e.V. potrdil kot ergonomski izdelekInteressengemeinschaft der Rückenschullehrer / Innen e.V.

Vstopite v svet najlepših, najbolj dovršenih in funkcionalnih žog za sedenje na svetu.

Prikaz vseh 14 rezultatov