Ergonomska tipkovnica Logitech ERGO K860

155,00 

Nemška postavitev črk (DE – QWERTZ) + dodane nalepke za SLO črke.

Kategorija:


  Opis

  Tipkajte naravno, tipkajte bolje – popolna tipkovnica

   

  Občutno boljše doživetje tipkanja z revolucionarno ergonomsko – popolno tipkovnico –  Logitech ERGO K860. Gre za razcepljeno ergonomsko tipkovnico, zasnovano za boljšo držo, manj obremenitev na zapestje in večjo podporo vašemu počutju ter produktivnosti.

  Tipkanje bo od sedaj naprej bolj naravno s pomočjoukrivljenim, razcepljenim ključnim ukvirjem. Nagnjena oblika zmanjšuje napetost mišic na zapestjih in podlakti – ohranja roke in ramena sproščena.

   

  ZA VAŠE ZDRAVJE IN ZA BOLJŠE REZULTATE

   

  Ukrivljen ključni okvir ERGO K860 postavlja roke, zapestja, prste in podlakti v naravno držo. Opazili boste občutno zmanjšanje napetosti, ko bodo vaše roke pristale na tipkovnici.

  Dokazano je, da ERGO K860 zmanjšuje mišično napetost za 21% v zgornji trapezijski mišici – ključni mišici na sredini hrbta, ki stabilizira in olajša gibanje ramen in vratu.

   

  3 SLOJI UDOBJA IN PODPORE

   

  Podpora za zapestje ponuja namestitev za podlakti tik nad tipkovnico in nudi 54% več opore zapestju, hkrati pa upogne zapestje le za 25% .

  – POVRŠINSKI SLOJ: 0,5 mm trpežna tkanina odpornim proti madežem in preprostim premazom, ki je gladek na dotik.

  – PODPORNI SLOJ: 2 mm pena z visoko gostoto zagotavlja udoben, čvrst občutek, ki enakomerno razprši pritisk.

  – UDOBNI SLOJ: 4 mm spominska pena nudi prijeten in prilagojen dotik, ki izboljša občutek udobja in sprostitve.

   

  PODARITE ZAPESTJU ŽIVLJENJE

   

  Zapestja naj bodo v naravni in udobni drži, ne glede na to, ali sedete ali stojite. To vam omogoča inovativna funkcija za dvigovanje dlani. Nagnite noge tipkovnice za 0 °, -4 ° in -7 °, in namestite dlani v optimalen ergonomski položaj, odvisno od vaše edinstvene nastavitve. Bolečine v zapestju ali sindrom karpalnega kanala je v naglem porastu in ni vseeno kakšno opremo uporabljate pri delu z računalnikom. 

   

  NATANČNO TIPKANJE

   

  Ergonomska tipkovnica Logitech ERGO K860  pa omogoča še nekaj bistvenega. Tekoča in zelo natančna izkušnja tipkanja brez kompromisov pri hitrosti in natančnosti. Vaši prsti brez truda drsijo po mat površini tipk, otipljive podrobnosti pa omogočajo enostavno orientacijo prstov in ostajanje osredotočeno. Razdeljena postavitev in izbočena krivulja spodbujata bolj naravno postavitev rok in prstov.

   

  ERGO LABORATORIJ

   

  V podjetju LOGI imajo poseben ergo laboratorij. Poudarek je na pristopu k oblikovanju ergonomskih izdelkov in rešitev, ki ljudem pomagajo, da se počutijo bolje, da lahko bolje delajo. Ergonomska tipkovnica Logitech ERGO K860  je ena njihovih TOP inovacij.

  Spoznajte TOP tipkovnico Logitech ERGO K860

  SPECIFIKACIJE:

   

  Serija: 3RA-00005

  Teža predmeta: 150 g

  Dimenzije izdelka: 50 x 26,8 x 4,5 cm

  Baterije: 2 AA baterije

  Številka modela izdelka: 3RA-00005

  Barva: Einfarbiga

  Vir energije. Batarija / Akku

  Podprta programska oprema: Mac OS X 10.11 El Capitan

  Opis baterije: AAA

  Customer Reviews

  Based on 1 review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  100%
  (1)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  A
  A.
  Alenka

  Priporočamo tudi...