Zložljivo stojalo za prenosnik ali tablico Contour Laptop Stand

39,00 

(4 mnenja strank)

Zložljivo stojalo za prenosnik ali tablico Contour Laptop Stand je odlična ergonomska rešitev za vse pisarniške nomade. Ker je stojalo zložljivo, ga lahko pospravite celo v žep. Delo od doma, sestanek pri stranki ali delo v prostorih za skupinsko delo (Coworking) – zložljivo stojalo vam povsod zagotavlja ergonomijo.

Kategorije: , ,


Potrjujem, da mi lahko Zdrava pisarna pošilja nasvete in novosti v obliki e-novic.

Opis

Za prenosnik ali tablico

Večnamensko zložljivo stojalo za prenosnik ali tablico Contour Laptop Stand je zasnovano tako, da omogoča pravilno nastavitev višine zaslona prenosnika ali za vertikalno postavitev tablice. Večnamensko nastavljivost omogočata dvostopenjski teleskopski nogi. Poleg podaljševanja nog stojalo omogoča štiri različne naklone.

 

Delo od doma, sestanek pri stranki ali optimizacija pisarne 

Če za večino kakovostne ergonomske opreme velja, da je višjega cenovnega razreda in da je dejansko ne moremo prenašati s sabo, je zložljivo stojalo za prenosnik ali tablico Contour Laptop Stand odlična rešitev, ki omogoča optimalne delovne razmere in varovanje zdravja na delovne mestu, možnost uporabe na terenu in za delo od doma.

Ključne prednosti

 • stojalo je zložljivo
 • majhne dimenzije
 • enostavna uporaba
 • visoka kakovost
 • brez potrebe po električnem napajanju
 • uporabno za tablice in prenosnike

Prikaz uporabe za delo s tablico

Zložljivo stojalo za prenosni računalnik ali tablični računalnik rešuje tudi problem postavitve tablice v položaj za gledanje. Ko torej tablice ne rabite ali nočete držat v rokah, jo naslonite na stojalo. Teleskopska kraka stojala imata stopnjo, ki je namenjena ravno za ta namen. Naklon vidnega kota pa omogoča tri različne naklone slikovnega zaslona. Da tablice na bo drsela po površini mize, ima zložljivo stojalo zasnovane posebne tačke – za zanesljivo uporabno v pisarni in varno delo od doma.

 

Prikaz uporabe stojala za delo s prenosnim računalnikom

Za vas smo pripravili tudi prikaz uporabe, ki jo omogoča zložljivo stojalo Contour Laptop Stand. Del obvezne opreme sta tudi dodatna ergonomska miška in ergonomska tipkovnica. Ko prenosnik postavitev na stojalo, se spremeni naklon obstoječe tipkovnice in miške na računalniku – uporaba je v tem primer praktično nemogoča, mi pa jo celo odsvetujemo. Zato potrebujete dodatno miško in tipkovnico, ki tvorijo ergonomski pakte za delo s prenosnim računalnikom.

4 mnenja za Zložljivo stojalo za prenosnik ali tablico Contour Laptop Stand

 1. Jure Doler

  Zelo uporabna in večnamenska praktična stvar – lahko je nosilec za tablico ali računalnik, predvsem pa je tako lepo zložljiva in ergonomska in jo lahko brez težav kamorkoli shraniš oz. imaš vseskozi s seboj (v nahrbtniku oz. torbi). Vsekakor priporočam!

  p.s. Prav tako bi za brezhibno podporo in koristne nasvete pohvalil ekipo Zdrave pisarne!

 2. Anja Plut

  Pri pisanju magistrskega dela sem veliko časa preživela pred prenosnim računalnikom. Kaj kmalu so se pojavile bolečine v vratu, saj sem imela glavo vedno sklonjeno, posledično pa se je ukrivil tudi moj hrbet. Stojalo mi omogoča, da sedim vzravnano, pogled pa je usmerjen naravnost v zaslon, oz. nekaj stopinj nižje.
  Bolečine v vratu in hrbtu so izginile, tako da je tudi moja koncentracija usmerjena zgolj v delo in ne več v bolečine in nenehno presedanje in popravljanje položaja za pisalno mizo.

  Poleg tega, pa je še zelooo praktičen, tako da ga lahko vzamem tudi s seboj. Toplo priporočam!

  Vse pohvale tudi ekipi Zdrave pisarne, ki so mi omogočile že kar nekaj produktov, da je moje sedenje in delo za računalnikom aktivno in zdravo! HVALA VAM!

 3. Nina H.

  Za nakup stojala sem se odločila, ker veliko delam od doma, potujem, ali pa potrebujem dvignjen prenosnik v pisarni. Stojalo je definitivno vredno nakupa, saj zna biti delo na prenosniku sčasoma zelo neprijetno za telo. Poleg tega pa bi še pohvalila celotno storitev ekipe Zdrava Pisarna. Oseben pristop, zanesljivost, hitra, jasna in prijazna komunikacija. Zelo prijetno in pozitivno presenečena vsakič znova. Le tako naprej.

  • Mateja

   Pozdravljeni Nina. Najlepša hvala za prijazno mnenje in tako pozitiven odziv. Veliko nam pomeni, da ste opisali svojo izkušnjo odločitve za nakup zložljivega stojala. Verjamemo, da se bo marsikdo poistovetil s tem izzivom, ki ga prinaša menjavanje delovnih okolij. 😉
   Hvala tudi, da ste opazili, da nam res ni vseeno. Hvaležni za tako krasne uporabnike naših super ergonomskih pripomočkov.

 4. Tomaž

  To stojalo mi je kul, ker ga lahko zložim in pospravim v torbo.

  • Mateja

   Tomaž, hvala za povratno informacijo. Naj odlično služi še naprej!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Komentiraj