Zložljivo stojalo za prenosnik Dataflex Addit laptop riser 38
63,00  Dodaj v košarico

Zložljivo stojalo za prenosnik Dataflex Addit laptop riser 38

63,00 

Zložljivo stojalo za prenosnik je po višini nastavljivo in izdelano iz Hylite. Gre za izredno lahkoten material sestavljen iz aluminija in PP-sintetike. Ta močna in trpežna konstrukcija se zloži v 6 mm tanek paket, ki tehta le 360 g. Vključuje torbico, ki se lahko uporablja tudi kot podloga za miško. Primerno za prenosnike do 18″.

Na zalogi pri dobavitelju

Kategorije: , , , Tag:


  Opis

  Zložljivo stojalo za prenosnik Dataflex Addit Laptop Riser 38

  Zložljivo stojalo za prenosnik znamke Dataflex navduši že ob prvem stiku. Je izredno elegantno, lahko, enostavno zložljivo, prenosno in funkcionalno. Zložljivo stojalo za prenosnik ponuja 4 nastavitve za ustrezno višino.

  Bodite pozorni, da je zgornji rob ekrana vašega prenosnika poravnan z vašimi očmi. Tako boste preprečili slabo telesno držo, napetosti v ramenskem obroču in vratu. Preverite kako Pravilno nastaviti ustrezno višino zaslona v tem prispevku TUKAJ.

   

  Zložljivo stojalo za prenosnik Dataflex je odlična rešitev za vse, ki ste veliko na terenu izven svoje pisarne. Ergonomija TO GO vas bo spremljala na vsakem koraku. Zelo priročen je tudi za vse, ki menjate delovna okolja, delate občasno tudi od doma ali imate svoje mesto v coworking prostorih.

  Izjemno lahko zložljivo stojalo ima še po višini nastavljiv dvižni nosilec. Ta je narejen iz Hylite, materiala, ki je lahek kot pero, sestavljen iz aluminija in PP-sintetike. Dvižni sistem je močan in trpežen v 6 mm (0,2 “) tanki embalaži, ki tehta le 360 g. Vključuje tudi torbico, ki se lahko uporablja tudi kot podloga za računalniško miško. Celostna funkcionalnost paketa Dataflex Addit Laptop Riser za zdravo delo kjer koli.

  Specifikacije:

  • Primerno za prenosnike do 18″
  • Dvigne prenosnik na raven oči
  • Vse vstopne točke za prenosnike in pogone pusti dostopne
  • 2 mm debel kompozitni material Hylite
  • Najvišja priporočena teža prenosnika: 4 kg
  • Priložena je torbica, ki se lahko uporablja tudi kot podloga za miško
  • Višina: nastavljiva od 151 – 211 mm v 4 korakih: 37°, 41°, 50°, 55°, 58°
  • Izrezi za ustrezen pretok zraka v prenosni računalnik
  • Zložljivo v majhen paket, ki je tanek le 6 mm in tehta 360 g
  • Eleganten zložljiv mehanizem

  Customer Reviews

  Based on 1 review
  100%
  (1)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  D
  Darija Brečevič

  Praktično.

  Priporočamo tudi...